Horoscopul zilei de azi, 12 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 12 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Nu-ţi fie teamă să îţi exprimi adevăratele sentimente. Uneori trebuie să îţi asumi şi unele riscuri.
Bani şi Carieră: Problemele mici, pe care de multe ori le scapi din vedere, pot face diferenţa între un proiect reuşit şi unul de impact mic. Prin urmare, organizarea ta trebuie să fie impecabilă.
Sănătate: Astăzi, în prima parte a zilei este posibil să nu prea fii în apele tale. Ia-ţi toate măsurile de precauţie şi mai pe seară vei simţi cum fluxul energetic te va inunda.


Taur
Dragoste: Astăzi este posibil să te afli prin zona reclamaţiilor, aşa că înarmează-te cu răbdare, pentru a nu te consuma prea mult.
Bani şi Carieră: Poţi să-ţi asumi riscuri astăzi pentru că ai o viziune obiectivă a lucrurilor. Chiar dacă încrederea în tine îţi va fi pusă la încercare te vei dovedi puternic şi vei depăşi cu succes obstacolele.
Sănătate: Cu programul încărcat din ultima vreme, ai şi uitat ce înseamnă o regăsire de sine.


Gemeni
Dragoste: Partenerul are nevoie de tine plin de viaţă pentru a putea da randament maxim ca de fiecare dată.
Bani şi Carieră: Nu alege să lucrezi la două proiecte în acelaşi timp pentru că vei eşua în ambele. Asigură-te că priorităţile tale sunt corecte.
Sănătate: Astăzi poţi fi predispus la agitaţie, aşa că fii liniştit şi nu-ţi strica starea de spirit necesară după ore, zile, săptămâni şi luni de stres continuu.


Rac
Dragoste: Dacă foloseşti cuvintele pe post de "arme", atunci ai grijă ca ele să nu se întoarcă împotriva ta. Fii rezonabil.
Bani şi Carieră: Eşti pregătit astăzi în domeniul tău şi nu vei accepta o a doua părere. Vei trece peste cei care cred că ştiu totul, peste şedinţele plictisitoare şi peste munca de rutină cu succes.
Sănătate: Mai pe seară poţi să te relaxezi la o ceaşcă de ceai sau ciocolată caldă, alături de prieteni sau familie.


Leu
Dragoste: De cât timp nu ai mai avut curajul să te exprimi liber şi fără să-ţi pese de părerea celorlalţi? Azi este momentul să o faci, iar astrele te sprijină.
Bani şi Carieră: Ai argumentele la tine şi temele făcute. Ai cercetat şi studiat până acum, iar informaţiile care le deţii sunt cu adevărat importante.
Sănătate: O atmosferă apăsătoare se instalează astăzi în viaţa ta. Nu cunoşti încă motivul din spatele acestei întâmplări, însă cert este că tensiunea va fi cea care îţi va dicta cum să acţionezi.


Fecioară
Dragoste: Astăzi realizezi că vrei să faci o schimbare în comportamentul celor din jur sau a partenerului de viaţă.
Bani şi Carieră: Singura ta preocupare trebuie să fie doar atmosfera calmă ce trebuie să o păstrezi la serviciu. Decide ce responsabilităţi sunt urgente şi trebuie rezolvate astăzi şi ce mai poate fi amânat lasă pe mâine.
Sănătate: Nu ar strica să îţi acorzi timp şi pentru tine; relaxează-te cu o baie fierbinte, după care odihneşte-te. O să ai nevoie.


Balanţă
Dragoste: Ai tendinţa de a adresa anumite cuvinte stânjenitoare unor persoane de sex opus care, de fapt, nu au nicio vină. Consideri că tu eşti cel care are dreptate, iar ceilalţi sunt vinovaţi pentru că nu îţi împărtăşesc aceleaşi opinii.
Bani şi Carieră: Astăzi eşti capabil să discuţi cu absolut oricine îţi iese în cale, chiar şi cu cei care te intimidau până acum. Astfel, este un moment bun pentru a cere o mărire de salariu la serviciu.
Sănătate: După o perioadă de muncă solicitantă ai nevoie de relaxare.


Scorpion
Dragoste: Întâmpini dificultăţi în a-ţi exprima cum se cuvine adevăratele sentimente pe care le ai pentru o anumită persoană.
Bani şi Carieră: Eşti dinamic, vioi şi gata să iei startul în orice direcţie. În cazul în care eşti implicat într-o activitate intelectuală, cu siguranţă rezultatele te vor satisface.
Sănătate: Adună-ţi prietenii şi ieşiţi în oraş la masă. Simte-te bine, profită de momentele alături de ei, însă ai grijă la cât de multe informaţii divulgi, mai ales dacă printre ei se mai află şi persoane în care nu ai încredere deplină.


Săgetător
Dragoste: Astăzi trebuie să fii curajos! Ia-ţi inima în dinţi şi spune ce ai pe suflet.
Bani şi Carieră: În plan profesional vor fi multe de făcut. Este posibil să fii nevoit să finalizezi în scurt timp o lucrare dificilă. De asemenea, unele chestiuni pe care le-ai considerat rezolvate se vor dovedi a nu fi întru totul şi vor necesita un efort suplimentar.
Sănătate: Dacă te-ai săturat de monotonia casă-serviciu, atunci azi este momentul potrivit ca să iei nişte măsuri pentru bunăstarea ta psihologică.


Capricorn
Dragoste: Configuraţia astrală actuală te va face să te întrebi ce îţi lipseşte. Se pare că vei încerca să experimentezi tot felul de noutăţi cu persoana iubită.
Bani şi Carieră: Dacă ai de dat un examen, de susţinut o lucrare sau chiar de luat decizii, ideile tale se vor dovedi excelente şi se vor bucura de aprecierea celor din jur.
Sănătate: Încearcă să schimbi categoria de activităţi care te relaxează; plimbă-te, urmăreşte un film bun, citeşte ceva de calitate sau vizitează-ţi mai des prietenii.


Vărsător
Dragoste: În loc să încercaţi să vă fofilaţi pe lângă o anumită problemă ca de obicei, astăzi veţi găsi curajul necesar să vorbiţi despre ceva care vi se pare dificil de abordat.
Bani şi Carieră: Ţi se va propune o afacere, dar ar fi bine să fii cât se poate de precaut. Orice neglijenţă în domeniul financiar îţi poate aduce pierderi mari. Fii cât se poate de atent chiar şi la cele mai banale cheltuieli!
Sănătate: De dimineaţă bea o cafea tare şi apucă-te de lucru, iar seara relaxează-te aşa cum nu ai mai făcut de mult timp.


Peşti
Dragoste: Atmosfera celestă de azi vă va face pe tine şi pe persoana iubită să vă enervaţi unul pe celălalt.
Bani şi Carieră: Din punct de vedere mental, funcţionezi deosebit de eficient. Inventivitatea şi originalitatea de care dai dovadă, îţi permit să te faci remarcat oriunde te duci.
Sănătate: Astăzi eşti cuprins de o stare de bine care se reflectă în absolut tot ceea ce faci şi în felul în care te simţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS