Horoscopul zilei de azi, 3 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
horoscop zilnic
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 3 iulie 2011


Berbec
Aşteptaţi de mult ca situaţia dumneavoastră să se clarifice, iar azi lucrurile încep să se limpezească. Veţi fi destul de agresiv cu apropiaţii care până acum v-au sprijinit şi înţeles.


Taur
Veţi avea griji în privinţa banilor, a posesiunilor materiale de orice fel. Temerile sunt justificate, căci astrele vi se cam împotrivesc. Nu vă lăsaţi amăgit de o propunere care la prima vedere pare foarte avantajoasă. Vei rezolva problemele doar pe moment. Caută singur soluţii.


Gemeni
Trăiţi în perioada dragostei. Relaţiile afective, cu rudele şi prietenii sunt armonioase. Sunt avantajate uniunile de orice fel. Dacă sunteţi căsătorit, plecaţi în a doua lună de miere.


Rac
Îi veţi surprinde pe toţi cu aplombul de care daţi dovadă. Treceţi printr-o perioadă favorabilă marilor schimbări, puteţi demara proiecte grandioase. Nu vă lăsaţi cuprins de sentimentalisme atunci când vine vorba de banii dumneavoastră.


Leu
Nicicând nu aţi fost mai lucid, cu mintea mai clară. Comunicaţi excelent cu toată lumea şi veţi avea beneficii însemnate. Fiţi mai ferm în decizii. Dacă în afacerile dumneavoastră sunt implicate şi semne de apă, fiţi prudent între orele 14 şi 18.


Fecioară
Viaţa v-a dat multe lecţii în ultimul timp. Rememoraţi-le şi trageţi învăţămintele de rigoare. Nativii din primul decan vor mai descoperi câteva lucruri neaşteptate care le vor schimba destinul. Fiţi mai consecvent decât de obicei.


Balanţă
Astrele vă vor ajuta să depăşiţi senzaţia de mărginire, de restricţie pe care o aveţi. Eforturile încep să dea roade, dar nu vă vor mulţumi. Nu deturnaţi, din cauza perfecţionismului, mersul firesc şi armonios al lucrurilor.


Scorpion
Conflictele se ţin lanţ, sunt posibile şi unele litigii mai grave. Achitaţi-vă toate datoriile către stat sau fonduri comune. Sunt favorizate iniţiativele financiare personale, care implică afaceri cu pământ şi imobile.


Săgetător
Astrele vă vor ajuta să vă cunoaşteţi mai bine, să întreprindeţi o cercetare spirituală asupra propriului eu. Vă veţi vindeca temerile, neliniştile, vă veţi regăsi calmul. Nu consideraţi aceste lucruri derizorii, crezând că aveţi treburi mai importante de rezolvat.


Capricorn
Controlaţi-vă dispoziţiile schimbătoare şi atitudinile contradictorii. Şefii vă vor ajuta să promovaţi sau să obţineţi o mărire de salariu. Fiţi mai retras, faceţi plimbări lungi şi gândiţi-vă la dumneavoastră.


Vărsător
Veţi abandona câteva dintre hotărârile ce păreau definitive luna trecută şi vă veţi revizui strategiile. Singurele probleme sunt cele sentimentale, iar singura cale de rezolvare a lor este compromisul. Nu vă lăsaţi influenţat.


Peşti
Atenţie la excesele pe care le faceţi faţă de ceilalţi. Fiţi mai chibzuit în eforturile pe care le depuneţi pentru a le face altora viaţa mai uşoară.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS