Horoscopul zilei de azi, 5 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 5 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 august 2011


Berbec
Vei fi tentat/ă să încerci schimbarea termenilor unei înţelegeri. Gândeşte-te bine dacă merită.


Taur
Astăzi ar trebui să te simţi bine, să te fi trezit odihnit/ă şi cu chef de viaţă. De mai multe zile te gândeşti să faci pasul cel mare. De această dată nu mai este un simplu joc. Deşi te sperii numai la gândul să-i vorbeşti, deschide-ţi inima. Nu vei regreta!


Gemeni
O discuţie despre bani cu cineva apropiat este întotdeauna dificilă, dar acum se impune cu stringentă. Nu o amâna, altfel o să-ţi fie din ce în ce mai greu.


Rac
Vei fi pus/ă în situaţia de a acorda foarte mult timp unor îndatoriri presante, dar care nu-ţi fac multă plăcere. Acordă-le atenţia cuvenită; altfel îţi va părea rău mai târziu.


Leu
Uneori e bine să laşi copilul din tine să se manifeste. Chiar dacă cei din jur o vor vedea ca o dovadă de imaturitate nu trebuie să-ţi negi sentimentele.


Fecioară
Tânjeşti după o relaţie apropiată; vrei să ai cui să îi împărtăşeşti cele mai ascunse dorinţi. Încearcă să cunoşti oameni noi; vei avea şansa de a întâlni pe cineva deosebit.


Balanţă
Un lider are multe fete. Nu încerca să afişezi un stil care nu ţi se potriveşte; nu-ţi nega personalitatea. Oamenii te vor urma doar dacă vor avea încredere în tine.


Scorpion
Uneori dispui de timp şi de toate informaţiile necesare pentru a lua o decizie raţională; alteori trebuie să te bazezi doar pe intuiţie şi instinct. Trebuie să te adaptezi împrejurărilor.


Săgetător
Foloseşte-ţi imaginaţia! Surprinde-ţi partenerul; ia iniţiativă; fă ceva la care visai de mult!


Capricorn
Poate că ar trebui să te gândeşti mai mult la cariera ta. Menţine controlul şi încearcă să afli cât mai multe.


Vărsător
Nu te aventura în proiecte foarte riscante. Gândeşte-te de două ori atunci când cineva îţi promite luna de pe cer; nu te baza doar pe noroc.


Peşti
Dacă îţi place de cineva, înainte de a face prima mişcare încearcă să te asiguri că sentimentul este reciproc. Trebuie să te gândeşti şi la ce vrei cu adevărat, atât acum cât şi în viitor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS