Horoscopul zilei de azi, 6 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 6 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 august 2011


Berbec
Nu te uita la lume ca fiind pictată doar în alb sau negru. Există multe nuanţe; ele dau sens vieţii. Dacă te cramponezi de una sau alta dintre extreme rişti să pierzi esenţialul.


Taur
Trebuie să ai răbdare. Nimic nu se întâmplă peste noapte. Dacă vei da dovadă de perserverenţă, încet, încet te vei apropia de ţelul dorit. Chiar dacă este o perioadă mai grea, nu renunţa la visurile tale.


Gemeni
Înţelepciunea te va ajuta să treci peste mizeriile zilnice. Priveşte-ţi viaţa cu alţi ochi; vei înţelege că toate sunt trecătoare.


Rac
Trebuie să te aştepţi la o reîntâlnire cu o persoană pe care o credeai uitată. Viaţa ta şi-ar putea recăpăta sensul.


Leu
Deşi vei auzi adevărul nu îl vei înţelege. Evită deciziile majore, altfel s-ar putea să regreţi.


Fecioară
Se prefigurează schimbări, te aşteaptă noi oportunităţi. De tine depinde să le fructifici.


Balanţă
Eşti puţin îngrijorat/ă de durerile de încheieturi care îţi apar din când în când. O vizită la medic s-ar putea să te liniştească.


Scorpion
Lucruri noi se întrevăd la orizont, o nouă iubire, o familie, un copil.


Săgetător
Nimic nu este gratis. Ţine cont de asta atunci când te vei gândi dacă să-ţi asumi mai multe responsabilităţi în carieră; va trebui să renunţi la ceva în schimb. Decizia e a ta, alege cu grijă!

Capricorn
Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării bazându-te doar pe soartă. Aceasta îţi crează doar fundalul, broderia îţi aparţine.


Vărsător
Contradicţiile pot să nu fie plăcute, dar nu poţi evolua în lipsa lor. Tentaţiile sunt multe şi va trebui să alegi ce drum vei urma.


Peşti
E momentul să îţi asumi responsabilităţile ce decurg dintr-o relaţie. Alege; ori te implici, ori renunţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS