Horoscopul zilei de azi, 14 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 14 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 14 septembrie 2011


Berbec
Traversezi o perioadă extrem de importantă, cu transformări care vizează zona muncii şi sănătăţii. S-ar putea ca astăzi să-ţi fie testate moralitatea, simţul dreptăţii, corectitudinea.


Taur
Dacă până acum ai acceptat ca lucrurile să fie neclare în zona sentimentală, acum doreşti să pui punctul pe I. Este o zi în care îţi pot scăpa foarte uşor unele detalii, lucru care te poate costa ulterior.


Gemeni
Cel mai indicat este să găseşti, nu atât metode de creştere financiară, cât mai ales de menţinere a veniturilor actuale intacte. Poţi avea o imagine distorsionată despre tine, dacă te raportezi exclusiv sau predominant la părerile celor din jur.


Rac
Este posibil să găseşti răspunsuri la întrebări pe care ţi le pui de multă vreme, cu privire la relaţia de cuplu sau un parteneriat de afaceri. Este o perioadă favorabilă creativităţii, iar activităţile în care te implici îţi pot aduce un plus de imagine şi putere.


Leu
O zi dedicată cu precădere introspecţiei, autoanalizei, evaluării evenimentelor şi acţiunilor din ultima vreme. Din punct de vedere financiar, totul se aşează pe un făgaş frumos.


Fecioară
Ziua de astăzi poate declanşa un şir de evenimente şi experienţe puternice, în ce priveşte planul relaţional. Acum e momentul să îţi oferi câteva momente de tihnă şi pace.


Balanţă
Poate fi o zi confruntantă din multe puncte de vedere. Nu prea ai chef să plimbi documente de colo colo, nici să transmiţi tot felul de informaţii.


Scorpion
Probabil că în această perioadă simţi nevoia să iei puţină distanţă faţă de unele persoane din viaţa ta. Astăzi încearcă să-ţi estimezi corect munca, să ceri exact cât crezi că meriţi.


Săgetător
Poţi trăi un moment în care frustrările legate de statutul tău profesional sunt dublate de o puternică ambiţie de a schimba ceva. Sau poţi simţi din ce în ce mai acut nişte intrigi sau rivalităţi care se ţes în spatele tău.


Capricorn
Este posibil ca unele gesturi nu tocmai plăcute, de la cei din jur, să declanşeze în interiorul tău un declic. Ascultă mai mult şi vorbeşte mai puţin, încearcă să vezi lucrurile într-un context mai amplu.


Vărsător
O zi axată pe muncă. Astăzi eşti destul de sensibil la critici sau la observaţii mai dure din partea pietenilor.


Peşti
Se poate vorbi despre tensiuni în relaţia conjugală sau în relaţiile cu cei din jur în general. Diplomaţia ar trebui să fie cuvântul de ordine astăzi, mai ales în chestiuni de ordin profesional.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS