Horoscopul zilei de azi, 10 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 10 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 10 octombrie 2011




Berbec:
În plan familial, pot apărea unele discuţii mai puţin plăcute. Berbecii ar face bine să renunţe la agresivitate şi să aibă o atitudine matură.




Taur:
În cazul în care te hotărăşti să pleci la drum evită să apeşi prea mult pedala de acceleraţie. Taurii pot avea o spontaneitate surprinzătoare pentru zodia lor şi îşi pot surprinde persoana iubită.




Gemeni:
Tinzi să dezvolţi o atitudine puţin cam posesivă sau acaparatoare faţă de cei din jurul tău. Cei mai mulţi Gemeni vor dori să muncească, să facă ceva pentru a impresiona.




Rac:
Poţi avea tendinţa de a lua lucrurile la modul personal. Racii nu prea sunt deloc raţionali astăzi, aşa că se vor simţi răniţi, chiar dacă ei sunt cei care au deschis cutia Pandorei.




Leu:
Orice activitate solicitantă merită a fi lăsată pentru prima parte a săptămânii următoare. Cum o dai, Leul ţi-o întoarce şi tot ca el trebuie să iasă.




Fecioară:
Pot apărea discuii serioase între tine şi un prieten apropiat. Fecioarele s-ar putea să îşi dea seama că au sărit calul şi i-au hărţuit pe ceilalţi.




Balanţă:
Dacă apar neînţelegeri cu şeful sau cu un coleg de serviciu tratează situaţia cu diplomaţie. Balanţele trebuie să înveţe principiile economiei şi să îşi dea seama că pot face impresie şi cu bani puţini.




Scorpion:
Poţi acumula acum mult mai uşor o cantitate semnificativă de informaţie. E o zi în care Scorpionii pot fi foarte demonstrativi cu partenerul şi cu copiii.




Săgetător:
În cazul în care eşti implicat în probleme de ordin testamentar evită pe cât posibil în a încerca să le rezolvi acum. Săgetătorii ar fi bine să se confeseze totuşi cuiva de încredere şi să spună ce au pe suflet.




Capricorn:
Nu este indicat să începi acum o colaborare în plan profesional. Capricornii pot să plece la drum, să facă sau să primească vizite.




Vărsător:
Evită suprasolicitările sau activităţile stresante. Vărsătorii ar trebui să se aştepte la cheltuieli neprevăzute.




Peşti:
Evită să pui în risc o sumă de bani care nu îţi aparţine. Peştii trebuie să îşi reconsidere aspiraţiile şi să le adapteze la momentul prezent.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS