Horoscopul zilei de azi, 4 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop - 4 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 4 octombrie 2011




Berbec:
Poţi simţi chiar nevoia unei schimbări semnificative în cadrul unui anumit sector de viaţă. După-amiază, gândurile tale se orientează către activităţile de la serviciu.




Taur:
Orice activitate solicitantă merită a fi lăsată pentru după-amiază. Controversele apărute îţi vor crea un tonus suficient de bun, astfel încât la sfârşitul zilei să fii mulţumit de tot ce ai realizat.




Gemeni:
O relaţie, o colaborare sau o asociere pare să sufere mici modificări. Pentru liniştea sufletului tău, înainte de somn, fă o baie cu sare şi citeşte o carte plăcută.




Rac:
Evită să intri în discuţii contradictorii sau să iei decizii importante. Chestiunile cotidiene legate de bani le poţi soluţiona astăzi cu succes.




Leu:
Eşti favorizat în activităţi care privesc deplasările, călătoriile, susţinerea de conferinţe, colocvii, lucrări. Totuşi, mai încetineşte ritmul, deoarece vei avea suficient timp şi putere pentru toate.




Fecioară:
Dai dovadă de o bună intuiţie financiară şi de un interes sporit pentru starea financiară sau chestiunile băneşti ale celorlalţi. Spre seară, o plimbare în aer liber, poate o meditaţie într-o biserică sau o baie aromată cu lavandă te-ar ajuta enorm.




Balanţă:
Pot apărea discuţii neplăcute între tine şi persoana iubită sau între tine şi un colaborator. După-amiază, apare dorinţa de retragere din forfota vieţii.




Scorpion:
Eşti responsabil, perseverent, atent la fiecare detaliu, exigent atât cu tine cât şi cu cei din jur. Nu te agita prea tare, deoarece sănătatea este destul de încercată.




Săgetător:
Poţi simţi o anumită stare interioară de disconfort. Sănătatea poate ridica probleme majore în orice moment.




Capricorn:
Se formează câteva aspecte negative care pot aduce discuţii în contradictoriu sau neînţelegeri. Răbdarea, perseverenţa şi calmul trebuie să le aplici în doze mari.




Vărsător:
Comunici uşor, eşti carismatic şi ştii exact ce trebuie spus pentru ca lucrurile să iasă în favoarea ta. Spre seară, îţi vin idei legate de finanţele sau bunurile altora.




Peşti:
Este o perioadă propice pentru a găsi metode, căi sau mijloace de a spori sau de a învesti resursele băneşti. Recomandate sunt plimbările în aer liber, un masaj de relaxare sau o baie cu sare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS