Horoscopul zilei de azi, 5 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop - 5 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 octombrie 2011




Berbec:
S-ar putea ca cineva din familie să se opună unor planuri pe care le ai. Astăzi poţi să descoperi „leacul” potrivit pentru o problemă de sănătate.




Taur:
La locul de muncă, se tot prefigurează nişte schimbări, aşa că fii pe fază! În schimbul unei atitudini înţelepte de peste zi, te vei bucura de o seară frumoasă.




Gemeni:
Astăzi ar fi bine să te bazezi strict pe resursele şi mijloacele proprii în orice întreprinzi. Este o zi foarte bună pentru îndeletniciri gospodăreşti, dar şi pentru întâlniri cu persoane dragi din familie.




Rac:
Este o zi a puterii şi curajului, a afirmării şi ambiţiilor. Tot ce spui şi manifeşti astăzi va conta în zilele următoare, când, probabil, vei face nişte alegeri radicale.




Leu:
Tendinţa de a-ţi manifesta autoritatea şi a demonstra că ai dreptate în orice împrejurare poate avea efecte neplăcute asupra domeniului profesional. Poţi să-ţi faci nişte planuri pe termen mai lung, în ce priveşte o achiziţie imobiliară, o renovare sau reamenajare a locuinţei.




Fecioară:
S-ar putea ca astăzi să te deranjeze faptul că nu ai toate lucrurile sub control. Ai curajul să spui lucrurilor pe nume şi să tranşezi nişte relaţii, într-un mod în care nu ai mai făcut-o până acum.




Balanţă:
Nu încerca să-ţi faci planuri, ele nu vor fi oricum urmate. S-ar putea ca unele piedici care ţi se pun astăzi, să reprezinte „cireaşa de pe tort” şi să te facă să răbufneşti.




Scorpion:
Unele sarcini profesionale ţi se par o adevărată corvoadă. Nu este exclus ca în aceste zile să-ţi revizuieşti unele aspiraţii şi proiecte, poate chiar să faci puţină ordine în cercul de prieteni.




Săgetător:
O zi în care simţi nevoia de a fi în centrul atenţiei, a-ţi impune voinţa şi a-ţi manifesta ego-ul. Profită de atmosfera astrală de astăzi şi răspunde afirmativ provocărilor, chiar dacă asta presupune să-ţi asumi responsabilităţi mai multe.




Capricorn:
Probabil că simţi nevoia să fii susţinut cu ocazia unui început de drum. Aşadar, fii pe fază, prinde oportunităţile din zbor, lasă-te inspirat!




Vărsător:
Încearcă să-ţi temperezi ieşirile impulsive şi să fii ceva mai cooperant. Este o zi excelentă şi pentru a pune la punct partajarea unui profit, dacă eşti implicat într-o afacere împreună cu alte persoane.




Peşti:
Poţi fi tentat să interpretezi greşit unele gesturi ale partenerului şi să-ţi manifeşti zgomotos nemulţumirea. Este momentul să vorbeşti deschis despre intenţiile tale, pentru că asta te va ajuta să scapi de unele temeri sau suspiciuni în ce-i priveşte pe alţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS