Horoscopul zilei de azi, 6 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop - 6 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 octombrie 2011




Berbec:
O zi care poate aduce rezultate bune şi conjuncturi favorabile la locul de muncă. Nu te grăbi să iei decizii, oricum vei lua destule începând de mâine.




Taur:
Astăzi ştii exact ce trebuie spus sau făcut, astfel încât să readuci armonia sau să-i captezi atenţia persoanei iubite. Unii prieteni îşi arată acum adevărata faţă.




Gemeni:
Aspectele sunt foarte frumoase acum pe cer, aşa că profită de ele pentru a prospera. Încearcă să vezi ce te nemulţumeşte de fapt şi care sunt lucrurile care-ţi lipsesc.




Rac:
Accesul la câştigurile pe care ţi le doreşti este facilitat, în primul rând, de disponibilitatea şi abilitatea de a-ţi face talentele cunoscute. Filtrează cu atenţie informaţiile, fii discret şi amână semnarea unor contracte.




Leu:
Trebuie să ştii cât şi cui să ceri, fie că e vorba de sprijin, informaţii sau chiar bani. Dacă ai de făcut plăţi, fii atent la fiecare detaliu şi asigură-te că totul e în regulă.




Fecioară:
Ar fi bine să te concentrezi pe ceea ce îţi doreşti, să-ţi stabileşti priorităţile şi să triezi activităţile în care eşti implicat în prezent. Gesturile unor persoane apropiate sunt destul de ciudate, iar schimbările care apar în cadrul relaţiilor nu sunt plănuite şi aşteptate.




Balanţă:
Beneficiile materiale vin dinspre partener. Poţi avea sentimentul că te ajunge trecutul din urmă sau că retrăieşti unele experienţe trecute.




Scorpion:
Câştigurile depind de capacitatea de cooperare cu cei din jur şi de cât de dispus eşti să ceri sprijin. Nu lua de bun chiar tot ce auzi şi nici tu nu promite mai mult decât poţi face.




Săgetător:
Nu te lăsa tentat de comoditatea care-ţi dă târcoale din când în când. Este posibil ca astăzi să ai sentimentul că retrăieşti o situaţie din trecut, care are legătură cu relaţiile profesionale sau cu autoritatea în general.




Capricorn:
Astăzi s-ar putea să fii un pic mai egoist. Dacă se pune problema vreunei călătorii, fie amân-o, fie ia-ţi măsuri suplimentare de precauţie.




Vărsător:
Te afli într-o perioadă destul de obositoare, în sensul că munceşti mult şi eşti implicat în multe proiecte. E posibil să te trezeşti cu datorii mai mari decât ştiai, sau să fii în imposibilitatea de plată a unor taxe şi impozite.




Peşti:
Astăzi e bine să laşi deoparte toate fanteziile, plângerile şi confuziile şi să priveşti lucrurile realist. Încearcă să nu iei personal chiar tot ce ţi se spune, dar nici nu conta prea mult pe promisiunile sau justificările care ţi se „livrează” astăzi cu atâta nonşalanţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS