Horoscopul zilei de azi, 7 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 7 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 7 octombrie 2011




Berbec:
Te poţi bucura de un succes de proporţii, care se va reflecta şi în portofel. Tot ce se întâmplă astăzi are rolul de a te conştientiza asupra unor schimbări pe care e nevoie să le faci.




Taur:
Este foarte important să-ţi cunoşti valoarea reală, autentică. Nici chiar o demisie sau pierderea unui proiect nu înseamnă sfârşitul pământului, chiar dacă pe moment aşa pare.




Gemeni:
Pot veni veşti bune de la o rudă apropiată, care se oferă să te sprijine în ceea ce ţi-ai propus. Ceva sau cineva poate pleca din viaţa ta cu acordul tău şi chiar la alegerea ta.




Rac:
E momentul să fii sincer, onest şi cu cărţile pe faţă. Oferă-ţi tihna de care ai nevoie şi vezi ce ai de văzut!




Leu:
Beneficiezi de susţinerea planetelor în ce priveşte succesul profesional şi financiar. Acum e momentul să te uiţi cu adevărat, fără să mai ascunzi sub preş ceea ce nu-ţi place.




Fecioară:
Întreaga zi stă sub semnul corectitudinii, moralităţii şi adevărului. Speculaţiile financiare ar trebui evitate, chiar dacă îţi fac cu ochiul.




Balanţă:
Ambiţiile tale profesionale sunt foarte mari acum. Este o zi încordată, cu agitaţie mentală, dar şi cu o dorinţă puternică de a schimba ceva.




Scorpion:
O zi frumoasă sub aspectul relaţiilor sociale, studiilor şi demersurilor care ţin de documente. Cea mai accentuată frică pare să fie aceea de singurătate.




Săgetător:
Ai încredere într-o persoană avizată, care te poate sprijini. Un lucru e cert: trebuie ca mai întâi să cureţi, pentru a putea pune ceva frumos şi roditor în loc.




Capricorn:
Simţul practic primează şi tinzi să vezi totul prin lentilele raţiunii sau beneficiilor posibile. E momentul să te uiţi cu sinceritate la drumul pe care eşti acum.




Vărsător:
Astăzi tinzi să manifeşti prudenţă în toate deciziile care vizează resursele materiale şi financiare. Este foarte important să delimitezi lucrurile făcute din obligaţie sau pentru a da bine, de lucrurile făcute din convingere, din autenticitate.




Peşti:
O zi excelentă pentru ameliorarea unor tensiuni existente în relaţia sentimentală. Este momentul să pui cărţile pe masă, să discuţi lucid şi tranşant termenii de funcţionare ai unei colaborări.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS