Horoscopul zilei de azi, 8 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 8 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 8 octombrie 2011




Berbec:
Ziua de astăzi este axată în principal pe dinamism şi comunicare. E momentul să arăţi mai multă îngăduinţă, să accepţi oamenii aşa cum sunt.




Taur:
Sunt favorizate toate demersurile care ţin de bani şi negocieri. Tot ce nu ai avut curaj să spui până acum nu mai poate fi ţinut sub tăcere.




Gemeni:
Sunt favorizate toate activităţile care implică transmitere de informaţii de la tine către ceilalţi. Încă este sub lupă relaţia afectivă sau relaţia cu o persoană dragă din viaţa ta.




Rac:
E bine ca astăzi să asişti evenimentele de pe margine. Blândeţea şi generozitatea ar trebui să fie cuvintele de ordine astăzi.




Leu:
Ştii foarte bine să te faci plăcut şi admirat, să-ţi pui în valoare talentele, să atragi toate privirile asupra ta.




Fecioară:
Astăzi în mod special, încearcă să fii mai tolerant. Un coleg sau un colaborator îţi poate vinde un pont sau îţi poate da o idee preţioasă.




Balanţă:
O zi excelentă pentru rezolvarea unor probleme administrative. Cea mai importantă lecţie pentru tine, în această perioadă, este aceea a iubirii necondiţionate şi a renunţării la control.




Scorpion:
Fii sincer în privinţa intenţiilor tale şi mai ales, să nu încerci să obţii ceva prin manipulare subtilă. Oferind iubire, eşti prezent la iubirea din tine.




Săgetător:
Astăzi, bunul mers al lucrurilor depinde de receptivitate, spirit de echipă, sinceritate. S-ar putea să ai unele regrete vizavi de atitudinea adoptată faţă de o cunoştinţă.




Capricorn:
Astăzi să te concentrezi exclusiv asupra atribuţiilor tale profesionale sau asupra proiectelor în care te-ai angajat. Probabil vei afla lucruri neaşteptate despre unii oameni, care nu-ţi vor plăcea, dar îţi sunt utile.




Vărsător:
Dacă eşti singur, probabil că astăzi vei flirta cu foarte mare plăcere. Relaţiile cu superiorii pot fi încordate.




Peşti:
Ziua de astăzi aduce discuţii îndelungi în familie. Unele călătorii pot fi amânate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS