Horoscopul zilei de azi, 9 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 9 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 9 octombrie 2011




Berbec:
Ziua de astăzi poate aduce tensiuni la locul de muncă, generate de incapacitatea ta de a avea răbdare şi tendinţa de a precipita lucrurile. Berbecii ar face bine să renunţe la agresivitate şi să aibă o atitudine matură.




Taur:
Atenţie la banii pe care-i scoţi din buzunar, indiferent care ar fi destinaţia lor. Taurii pot avea o spontaneitate surprinzătoare pentru zodia lor şi îşi pot surprinde persoana iubită.




Gemeni:
Eşti tentat să iei decizii în funcţie de emoţiile schimbătoare pe care le trăieşti astăzi. Cei mai mulţi Gemeni vor dori să muncească, să facă ceva fie pentru a impresiona, fie pur şi simplu din satisfacţia de a-i vedea pe ceilalţi mulţumiţi.




Rac:
La o privire superficială, totul pare să stagneze şi să se blocheze undeva. Racii au o predispoziţie spre exagerare, deci dacă cei dragi ripostează, ar fi bine să le asculte argumentele.




Leu:
În mintea ta se nasc tot felul de suspiciuni, în momentul în care cineva îţi face o promisiune care sună prea frumos ca să fie adevărată. Leii sunt cam inflexibili, încearcă să pună condiţii, vin cu termeni cărora cei de acasă trebuie să se conformeze.




Fecioară:
E clar că vrei să schimbi ceva în mediul profesional, dar trebuie să ştii cum să te faci ascultat. Fecioara, o zodie raţională, s-ar putea să devină duminica sentimentală, dacă nu chiar pasională.




Balanţă:
O zi foarte bună pentru socializare, activităţi relaxante şi distracţie. Momentan, detaşarea le produce Balanţelor o stare de bine, iar asta e tot ce le interesează.




Scorpion:
În prima parte a zilei eşti focusat pe siguranţa ta şi a familiei tale. E o zi în care Scorpionii pot fi foarte demonstrativi cu partenerul şi cu copiii, care pot rămâne cu gura căscată în faţa unor gesturi la care nu s-ar fi aşteptat.




Săgetător:
Pentru a rezolva şi depăşi totul cu bine, este necesar să fii flexibil şi adaptabil. Săgetătorii îşi iau acum la puricat sentimentele, trăiesc pe propria piele nemulţumirile şi temerile.




Capricorn:
O zi provocatoare din multe puncte de vedere, dar mai ales în privinţa desfăşurării unor lucrări la locul de muncă. Capricornii vor avea darul de a-i scoate pe ceilalţi din amorţeală.




Vărsător:
Astăzi tinzi să fii puţin cam egotic, să te plasezi pe o poziţie de superioritate faţă de cei din jur. Vărsătorii ar trebui să se aştepte la cheltuieli neprevăzute.




Peşti:
Este deja binecunoscută sensibilitatea ta, iar astăzi va fi accentuată. Peştii trebuie să îşi reconsidere aspiraţiile şi să le adapteze la momentul prezent.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS