Horoscopul zilei de azi, 4 noiembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 4 noiembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 4 noiembrie 2011




Berbec:
Astăzi se creează conjuncturi favorabile pentru discuţii clarificatoare. Tinzi să fii mai atent decât de obicei la imagine şi atitudine.




Taur:
Astăzi se întrezăresc ceva posibilităţi de câştig. Cei care lucrează în domenii artistice sau a căror profesie depinde de imagine sunt în mod deosebit avantajaţi.




Gemeni:
Ai curajul de a spune exact ceea ce gândeşti, fără să te temi de consecinţe. Fă-ţi mai mult timp pentru un hobby, pentru iubire sau pur şi simplu pentru distracţie.




Rac:
Este posibil să fii bombardat cu tot felul de informaţii şi zvonuri. Ziua de astăzi îţi poate aduce un cadou sau favoruri de tot felul.




Leu:
Este o zi a relaţiilor prin excelenţă şi e foarte bine să fii deschis la noi cunoştinţe. Nu este exclus să te gândeşti şi la nişte schimbări de decor.




Fecioară:
Pentru tine, este o zi a puterii exercitate prin cuvinte. Încep să apară primele semne ale depăşirii unui impas financiar.




Balanţă:
Astăzi te gândeşti mai mult la viitor. În ce priveşte segmentul financiar, e clar că sunt mari şanse de redresare şi chiar creştere financiară, cu condiţia să reduci cheltuielile.




Scorpion:
Ziua de astăzi vine să te înveţe să fii recunoscător pentru ceea ce primeşti. Începi să realizezi care a fost logica unor evenimente şi întâmplări din ultima perioadă.




Săgetător:
Beneficiezi de susţinere în toate demersurile legate de acte oficiale. Urmează o perioadă în care vei clarifica multe neînţelegeri.




Capricorn:
O zi axată pe muncă şi găsirea unor rezultate concrete. Dacă ţi se face o propunere, evită să dai un răspuns pe loc.




Vărsător:
Se pare că reuşeşti să te detaşezi oarecum de tensiunile din zona profesională. Energia mentală este excelentă iar ideile originale îţi pot aduce noi oportunităţi de câştig financiar.




Peşti:
Atmosfera zilei de astăzi este potrivită pentru activităţi care ţin de casă şi cămin. Te bucuri de recomandări pozitive sau de favoruri şi avantaje.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS