Horoscopul zilei de azi, 4 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 4 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 4 ianuarie 2012




Berbec:
Rămâi nepăsător în faţa diferenţelor pe care le observi astăzi la cei din jur! Încearcă să nu te suprasoliciţi, pentru că pot apărea unele probleme de sănătate.




Taur:
Dai dovadă de creativitate, dorinţă de afirmare şi originalitate. Deschiderea către latura filosofică a vieţii, deşi aparent greu accesibilă, garantează astăzi descoperirea unor drumuri noi.




Gemeni:
Anturajul poate părea rece, dur şi conservator, critic faţă de orice iniţiativă. Tinzi să te întorci cu gândul la trecut, la perioada copilăriei şi adolescenţei.




Rac:
Relaţiile, în special cele de ordin profesional, riscă să devină tensionate. Te poţi bucura de unele satisfacţii materiale venite din partea unui membru al familiei.




Leu:
Este o zi favorabilă pentru a găsi căi sau mijloace de a-ţi spori sau de a învesti resursele băneşti. Te simţi ospitalier şi încărcat de sentimente pozitive.




Fecioară:
Ai spirit de iniţiativă, doreşti să ieşi în faţă, să-ţi faci auzită opinia cu privire la un proiect. De evitat astăzi angajamentele.




Balanţă:
Astăzi, ar fi bine să-ţi temperezi agresivitatea faţă de ceilalţi. Ziua este propice activităţilor ce privesc zona autocunoaşterii şi dezvoltării personale.




Scorpion:
Poţi lega acum noi relaţii de amiciţie şi poţi cunoaşte o persoană care vine să te ajute în concretizarea unui proiect. Aceşti nativi ar putea să dea astăzi explicaţii suplimentare pentru a fi bine înţeleşi.




Săgetător:
Important este să ai mai multă încredere în potenţialul tău. Probabil că este pentru tine o zi imprevizibilă şi inconstantă.




Capricorn:
Poţi simţi un impuls puternic de a învăţa ceva nou şi acumula mai multă informaţie. Capricornii nu sunt încântaţi de modul în care decurg relaţiile parteneriale.




Vărsător:
Dai dovadă de intuiţie şi calităţi psihologice. Fereşte-te astăzi să îţi exprimi prea mult generozitatea!




Peşti:
Este posibil chiar să găseşti persoana potrivită pentru concretizarea unui proiect mai vechi. Stările diverse pe care le încerci în această perioadă îţi pot influenţa negativ raţiunea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS