Horoscopul zilei de azi, 5 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 5 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 ianuarie 2012




Berbec:
Ceva nu funcţionează cum trebuie, iar lucrul acesta este posibil din cauza unui stil de viaţă neadecvat. Te afli foarte aproape de o schimbare majoră, de o dezvoltare în acelaşi domeniu, cel al carierei.




Taur:
Astăzi poţi întâlni o persoană care te inspiră atât de mult prin ceea ce face. Ceva mai târziu, credinţele tale spirituale vor deveni un capitol important de studiat.




Gemeni:
Poţi fi acuzat de faptul că acorzi prea mult timp muncii şi îţi laşi în plan secund familia. Eliberează geniul din tine şi arată lumii puterea mentală de care dai dovadă.




Rac:
Încearcă să fii cât mai atent la volan şi să eviţi manevrele impulsive. Astăzi este un moment propice pentru a pune bazele unor viitoare planuri de afaceri.




Leu:
Evită investiţiile sau punerea în risc a unei sume de bani. Eşti ambiţios, însă nu este o zi bună pentru exagerare.




Fecioară:
Poţi simţi un impuls puternic în a aduce o modificare în viaţa ta. O oportunitate partenerială se iveşte la orizont, însă trebuie să fii atent pentru a nu o rata.




Balanţă:
Pentru tine ziua poate fi cu adevărat transformatoare. Preocupările tale se desprind de sfera familială, căutându-şi un sens în cea emoţională.




Scorpion:
Pot apărea schimbări neprevăzute în cadrul unui proiect. Spre sfârşitul zilei pot interveni probleme legate de cămin, pe care nu le vrei făcute publice.




Săgetător:
Pot apărea mici neînţelegeri între tine şi un coleg de serviciu sau unul dintre părinţi. Verifică orice inovaţie care apare la orizont!




Capricorn:
Poţi decide peste noapte că ceea ce studiezi nu ţi se potriveşte. Ai posibilitatea de a cunoaşte o persoană potrivită idealurilor tale.




Vărsător:
Astăzi este indicat să eviţi punerea în risc a unei sume de bani. Este o perioadă propice pentru găsirea unor elemente care ţi-au îngreunat viaţa în trecut.




Peşti:
Evită luarea unor decizii importante care să vizeze zona relaţională. Nu trebuie să excluzi posibilitatea ca unii prieteni din viaţa ta să facă loc altor oameni, mult mai potriviţi şi mai apropiaţi ţie.

Horoscop Urania 8-14 ianuarie 2012, va fi disponibil sâmbătă, dupa ora 16.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS