Horoscopul zilei de azi, 7 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 7 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 7 ianuarie 2012




Berbec:
Este o zi în care înveţi, practic, să laşi egoul deoparte şi să gândeşti pe termen lung. Faptul că deţii nişte informaţii, că ai o anume specializare, îţi dă astăzi încredere în tine.




Taur:
Este o zi în care merită să te concentrezi asupra restanţelor rămase de anul trecut. Poţi fi într-o dispoziţie optimistă şi îi poţi însufleţi şi pe cei din jurul tău.




Gemeni:
Ai toate atributele necesare pentru a reuşi în ceea ce îţi propui. Partenerul de viaţă, asociaţii sau colaboratorii pot adera astăzi la ideile tale.




Rac:
Încearcă să fii ceva mai comunicativ şi sincer. Ziua de azi poate să vină pentru tine cu recompense.




Leu:
La locul de muncă lucrurile par să nu stea aşa cum ţi-ai dori. Ţi se pot face declaraţii sau cineva poate să îţi iasă în întâmpinare cu o propunere.




Fecioară:
Este o zi în care este indicat să economiseşti şi să fii cât mai cumpătat în privinţa cheltuielilor. Una peste alta, se arată a fi o zi eficientă!




Balanţă:
Eşti dinamic, ai încredere în tine, ai spirit de iniţiativă. Poţi fi apreciat pentru puterea ta de a rămâne imparţial şi de a privi dincolo de bine şi de rău.




Scorpion:
O zi prielnică activităţilor ce implică autocunoaştere şi dezvoltare personală. Ai putea face o investiţie care să-ţi umple un gol.




Săgetător:
Poţi simţi o lipsă acută a banilor. Te poţi adapta oricărui context şi poţi extrage tot ce e mai bun pentru tine cu un oportunism feroce.




Capricorn:
Încearcă să fii cât mai diplomat şi înţelept în ceea ce spui. S-ar putea să afli că sunt nişte bani pe drum, iar asta te poate umple de speranţă.




Vărsător:
Dacă ai un examen de susţinut astăzi, încearcă să fii cât mai relaxat şi destins. Eşti capabil să culegi informaţii care-ţi trec pe la ureche şi să le foloseşti în avantajul tău.




Peşti:
O zi care îţi poate aduce evenimente transformatoare. S-ar putea să ţi se facă destăinuiri şi nu ar fi rău să te deschizi şi tu, să spui ce ai pe suflet.

Horoscop Urania: 8-14 ianuarie 2012, va fi disponibil sâmbătă, dupa ora 16.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS