Horoscopul zilei de azi, 12 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 12 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 12 martie 2012




Berbec:
O zi în care atenţia îţi este focalizată asupra relaţiilor sociale. Dorinţa de a schimba ceva în viaţa ta este motorul tuturor gândurilor.




Taur:
Astăzi, s-ar putea să fii mai suspicios în privinţa unor promisiuni. Parcă eşti tot mai nemulţumit şi simţi nevoia să schimbi lumea.




Gemeni:
Teama de viitor, dacă apare, nu e motiv de îngrijorare. S-ar putea să ţi se confirme că anumite persoane nu sunt de încredere.




Rac:
Te afli într-o perioadă în care nu mai eşti dispus să ierţi pe nimeni. Simţi nevoia mai mult decât oricând să aduci o contribuţie în viaţa celorlalţi oameni.




Leu:
Magnetismul pe care-l exerciţi astăzi asupra celor din jur este foarte puternic. Mintea ta se deschide în direcţii pe care nici măcar nu le bănuiai.




Fecioară:
O zi axată pe muncă şi pe găsirea unor soluţii la unele probleme de natură profesională. Pot apărea nemulţumiri şi reproşuri la adresa persoanei iubite.




Balanţă:
Dorinţa de a ieşi în faţă este foarte intensă. E posibil ca anumite relaţii de familie să îţi producă nemulţumiri.




Scorpion:
Încearcă să nu pui presiune pe colegii sau subalternii tăi. E bine să nu aştepţi nimic de la ceilalţi şi să faci singur ceea ce îţi pui în plan.




Săgetător:
Evită speculaţiile şi extravaganţele! Sunt de aşteptat neînţelegeri cu persoana iubită sau cu copiii pe tema banilor.




Capricorn:
Este posibil ca familia să aibă nevoie de sprijinul tău material. Eşti în pragul unor transformări majore în ceea ce priveşte relaţiile de familie şi condiţiile de locuit.




Vărsător:
Astăzi poţi să mai dărâmi o barieră mentală. Capacitatea ta de exprimare este de acum sursa care atrage oamenii.




Peşti:
S-ar putea să apară evenimente constrângătoare. E bine să nu te încăpăţânezi şi să apreciezi tot ceea ce vine spre tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS