Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 5 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 5 octombrie 2013


Berbec:

Ziua de azi ar putea fi pentru tine o adevărată provocare, căci lucrurile tind să scape de sub control, datorită anumitor colegi, iar tu vei fi nevoit să faci şi munca lor. Încearcă să nu îţi pierzi cumpătul şi să gândeşti totul la rece, cu calm, astfel încât să găseşti o soluţie de compromis, care să satisfacă pe toată lumea.


Taur:

Este o zi plină de neprevăzut şi chiar dacă ţi-ai făcut planuri laborioase pentru azi, mă tem că va trebui să uiţi de ele. De câte ori te vei apuca să faci ceva vei fi întrerupt, iar atenţia ta va fi distrasă într-o altă direcţie. Trebuie însă să ţii cont de faptul că toate întreruperile şi ruperile de ritm au darul de a te atenţiona că poate nu mergi pe calea cea bună.


Gemeni:

Astăzi, 5 octombrie 2013, relaţiile interpersonale cu cei din jur vor fi destul de tensionate, mai ales că nu prea vei reuşi să te concentrezi asupra sarcinilor pe care le ai de îndeplinit, iar atenţia îţi va fi distrasă de foarte mulţi factori externi, independenţi de voinţa ta, iar această situaţie va avea „darul“ de a te suprasolicita nervos.


Rac:

Eşti înzestrat cu un al şaselea simţ care te anunţă azi că ceva nu este aşa cum ar trebui să fie. Simţi iminenţa unui pericol sau a unei situaţii neplăcute, dar nu îţi poţi explica sentimentul de nelinişte pe care îl resimţi în toate celulele. Încearcă să te calmezi şi aşteaptă să vezi ce se va întâmpla. Păstrează-ţi însă anumite gânduri doar pentru tine!


Leu:

Este o perioadă foarte stranie pentru tine, căci te vei confrunta cu tot felul de situaţii, pentru care nu eşti pregătit. Simţi că se schimbă totul în jurul tău şi nu prea ştii cum să reacţionezi. Abia scapi de una, că dai de alta şi totul se derulează mult prea rapid. Te confrunţi cu tot felul de dileme şi nu ştii cum să scapi din acest cerc vicios.


Fecioară:

Situaţia ta financiară pare că se va redresa curând, însă acum ai probleme legate de felul în care îţi petreci timpul, între sarcinile zilnice şi acele activităţi care sunt foarte importante pentru dezvoltarea ta personală. Eşti sigur că vrei să renunţi la personalitatea ta pentru a face pe plac altora? Mai gândeşte-te!


Balanţă:

Astăzi, 5 octombrie 2013, ţi se pare că cei din jur au un comportament mai degrabă haotic şi vei analiza, cu foarte multă seriozitate şi criticism, relaţiile pe care le ai cu prietenii, colegii şi partenerul. Analizează cu atenţie fiecare aspect, pentru a vedea cine este de fapt sursa ta constantă de stres!


Scorpion:

Ai tendinţa de a face ceva ieşit din comun, tocmai pentru a evada din rutina în care începi să te simţi prizonier. Sentimentele tale sunt foarte intense în aceste zile şi vrei să reuşeşti să desluşeşti ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Trebuie să ai curajul să te analizezi în profunzime şi să accepţi faptul că uneori schimbarea este cea mai bună soluţie.


Săgetător:

Sâmbătă, 5 octombrie 2013, te vei confrunta cu o chestiune inedită, căci unele aspecte neaşteptate ale relaţiei tale vor ieşi la iveală şi vor avea impact asupra întregii tale existenţe. Vechi frustrări şi nemulţumiri vor erupe la suprafaţă şi acest lucru îţi va schimba total perspectivele. Chiar dacă uneori adevărul doare, îţi eşti dator de a-l descoperi şi de a-l împărtăşi!


Capricorn:

În mod straniu te simţi atras de anumite aspecte, idei sau persoane, pe care în trecut le-ai respins cu vehemenţă. Simţi că undeva, ai greşit drumul şi acum stai şi analizezi faptele din trecut, încercând să îţi dai seama unde ai greşit, căci constaţi că nu te afli acolo unde ai vrut să ajungi. Parcă ţi s-a luat un val de pe ochi şi vezi totul într-o lumină nouă.


Vărsător:

Astăzi, 5 octombrie 2013, nu reacţionezi ca toţi ceilalţi... Vezi potenţial în orice nouă încurcătură şi accepţi cu zâmbetul pe buze noile provocări. De data aceasta însă va trebui să accepţi schimbările care au loc în viaţa ta, căci altfel vei ajunge să repeţi greşelile trecutului. Este timpul să renunţi la acele lucruri sau persoane care te împiedică să evoluezi.


Peşti:

Tot ceea ce ai crezut că ştii despre dragoste, se va schimba azi în mod radical! Simţi că abia acum poţi să vezi clar care este situaţia şi constaţi că până acum te-ai complăcut într-o relaţie comodă şi plăcută, dar care nu are nimic de-a face cu dragostea, pasiunea şi destinul tău. Simţi nevoia de a trăi şi a experimenta senzaţii intense şi noi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS