Horoscop Urania săptămânal: 1-7 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 1-7 februarie 2016


Horoscop 1-7 februarie 2016, Berbec:

Starea voastră emoțională ar putea fluctua destul de mult în ziua de 1 februarie, fapt pentru care ar fi bine să nu vă propuneţi să discutați probleme sensibile deoarece există riscul să faceţi mai mult rău decât bine. Întrucât starea voastră de spirit ar putea oscila destul de mult, vă recomand să vă înconjuraţi de oameni pozitivi și să vedeţi partea plină a paharului.


Horoscop 1-7 februarie 2016, Taur:

Din data de 2 până în data de 4, Luna se plimbă prin casa transformărilor din horoscopul vostru general, ceea ce indică faptul că se prea poate să aveţi parte de unele evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să vă facă să oscilaţi între stări de euforie și tristețe. Vă recomand să vorbiţi cu cineva despre ceea ce simţiţi, poate chiar cu partenerul, mai ales dacă vă afectează viața de cuplu.


Horoscop 1-7 februarie 2016, Gemeni:

Ziua de 1 riscă să nu vă prindă în toane bune, probabil pentru că experimentaţi unele disconforturi la nivel fizic care sunt trecătoare. Reţineţi că orice junghi care v-ar putea supăra nu este decât reflexia unui aspect al vieții voastre care vă deranjează, dar a cărui existență o negaţi frecvent. Încercaţi să fiţi mai sinceri cu voi înşivă și veţi observa că starea voastră se va ameliora.


Horoscop 1-7 februarie 2016, Rac:

Din data de 2 până în data de 4, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că ar fi bine să nu exageraţi cu mâncărurile grase, băutura, dar și activitățile care presupun mult efort în aceste zile întrucât s-ar putea să vă fie rău. Consumaţi totul cu moderaţie; păstraţi niște limite și nu veţi da greș.


Horoscop 1-7 februarie 2016, Leu:

În zilele de 5 şi 6 februarie, se prea poate să nu vă simţiţi în formă. Persoanele născute în zodia Leu care suferă de afecțiuni ale coloanei vertebrale ar putea percepe cel mai acut influențele astrale nefavorabile din aceste zile. Vă recomand să nu vă suprasolicitaţi articulațiile, mai ales dacă puteţi amâna activitățile ceva mai grele. Luați pauze mai lungi și nu vă epuizaţi.


Horoscop 1-7 februarie 2016, Fecioară:

În cazul vostru, se prea poate ca ziua de 7 să nu se încheie tocmai într-o notă pozitivă. Dar atâta timp cât rămâneţi optimişti și nu vă speriaţi la cel mai mărunt junghi, reuşiţi să duceţi ziua la bun sfârșit și să vă încărcaţi cu succes bateriile pentru săptămâna viitoare. Plimbările în natură și curele de aer proaspăt vă pot ajuta dacă vă simţiţi epuizaţi pe plan intelectual.


Horoscop 1-7 februarie 2016, Balanţă:

Starea voastră fizică se anunță a fi foarte bună, mai ales în ziua de 6, deci organizaţi-vă în așa fel programul săptămânal încât să vă ocupaţi de sarcinile care presupun multă energie în weekend. Nu aveţi de ales decât să combinaţi munca cu distracția, dar veţi avea multe de câștigat dacă vă grăbiţi atunci când sunteţi sub oblăduirea astrelor. Lucraţi inteligent, nu pe rupte.


Horoscop 1-7 februarie 2016, Scorpion:

Se știe că sunteţi genul de persoane circumspecte care nu iau tratamente după ureche ori se apuca de diete doar pentru că au funcționat la alții, dar dacă aţi căzut în această capcană recent sau sunteţi pe cale de a o face, opriţi-vă la timp. S-ar putea ca lucrurile să nu funcționeze în cazul vostru și să vă faceţi mai mult rău decât bine. Este în folosul vostru să cereţi un sfat avizat înainte de orice.


Horoscop 1-7 februarie 2016, Săgetător:

Săptămâna trecută v-aţi cam epuizat bateriile, iar timpul liber din weekend nu a fost tocmai suficient pentru a le reîncărca. Tocmai din acest motiv vă recomand să o luaţi ușor lunea aceasta. Căutaţi deci să nu vă programaţi sarcini dificile din prima zi, astfel încât să vă puteți reveni pe parcurs. Este în folosul vostru să vă menajaţi și apoi să acceleraţi puțin ritmul.


Horoscop 1-7 februarie 2016, Capricorn:

Din data de 2 până în data de 4 februarie, s-ar putea să vă dificil să vă direcţionaţi forțele către un scop precis, poate pentru că nu mai sunteţi la fel de motivaţi să vă duceţi planurile la capăt ori intelectual sunteţi destul de extenuaţi. Vă recomand să vă lăsaţi mintea să se odihnească, să vă relaxaţi nervii și abia apoi să îi puneţi din nou la încercare. Luaţi pauze când simţiţi nevoia.


Horoscop 1-7 februarie 2016, Vărsător:

S-ar părea că zilele în care nu prea aveţi chef de companie, agitație și zgomot coincid săptămâna aceasta cu cele de 5 și 6, deci cu marea parte a weekendului. Deși nu sunteţi într-o formă de zile mari pentru distracţii, nu înseamnă că ar trebui să vă abandonaţi planurile cu totul. Ieşiţi cu prietenii și staţi în oraș atât cât vă prinde bine și nimic mai mult.


Horoscop 1-7 februarie 2016, Peşti:

Dacă în cea mai mare parte a săptămânii nu veţi avea probleme cu sănătatea, nu același lucru se poate spune despre ziua de 7 februarie. Probabil că în această zi vă ajung stresul și efortul fizic, deci ar fi bine să vă dozaţi activitățile în mod echilibrat căci altfel s-ar putea să nu vă puteți bucura așa cum trebuie de sfârșitul de săptămână. Nu vă întindeţi mai mult decât vă este plapuma.


Horoscop februarie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS