Horoscopul zilei de duminică, 5 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 5 august 2018


Horoscop 5 august 2018, Berbec:

Trebuie să fiţi foarte deschişi/se la schimbări în ceea ce priveşte programul vostru. Vor apărea câteva evenimente neaşteptate şi vă veţi schimba planurile. Cel mai probabil este vorba de o călătorie neanunţată pentru că o rudă are nevoie de ajutorul vostru. Chiar dacă vă veţi petrece o bună parte a zilei pe drum, aveţi o stare de spirit excelentă, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 5 august 2018, Taur:

Este foarte important să vă controlaţi temperamentul astăzi pentru că veţi trece printr-o situaţie tensionată declanşată de o rudă apropiată sau de un/o prieten/ă de încredere. Dacă vă păstraţi calmul, veţi găsi destul de uşor calea de mijloc. Partenerul/a de cuplu vă susţine ideile chiar dacă nu sunteţi în totalitate de acord, arată horoscopul zilei.


Horoscop 5 august 2018, Gemeni:

După o săptămână complicată la locul de muncă, este timpul să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de o zi cu soare. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a merge foarte bine. Spre seară luaţi o decizie finală cu privire la un conflict mai vechi în familie astfel încât să mulţumiţi pe toată lumea.






Horoscop 5 august 2018, Rac:

În această perioadă aveţi parte de fluturi în stomac şi sunteţi mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, acum este momentul să ieşiţi din ascunzătoare şi să faceţi noi cuceriri. În curând prietenii/ele vor auzi veşti importante de la voi: un pas important în viaţa de cuplu, un proiect creativ sau o posibilă căsnicie.


Horoscop 5 august 2018, Leu:

Veţi avea parte de o zi excelentă. Încă de la prima oră a dimineţii persoana iubită vă va surprinde cu un cadou neaşteptat. Veţi avea timp să vă relaxaţi şi să reflectaţi asupra vieţii voastre. Seara vă găseşte în compania prietenilor/elor sau a partenerului/ei de cuplu. Dacă simţiţi nevoia să condimentaţi lucrurile pe plan sentimental, acum este momentul.


Horoscop 5 august 2018, Fecioară:

Este posibil să luaţi legătura cu un/o prieten/ă vechi/e, de care nu aţi mai auzit nimic de foarte mult timp. Pregătiţi-vă pentru o zi plină de amintiri frumoase şi povesti din trecut. Rezervaţi-vă seara pentru a vă relaxa şi a vă bucura de ultimele clipe de linişte. Se anunţă o perioadă încărcată şi obositoare, arată horoscopul de azi.


Horoscop 5 august 2018, Balanţă:

Este posibil ca în ultima perioadă să fi abuzat de cardul de credit fără să vă daţi seama că sunteţi limitaţi/te în cumpărături. Încercaţi să fiţi mai chibzuiţi/te atunci când vine vorba de necesităţile voastre şi nu vă mai luaţi lucruri inutile. Dacă vreţi să faceţi rost de câţiva bănuţi, vă recomand să returnaţi anumite produse, pe care ştiţi că nu le veţi folosi prea curând.






Horoscop 5 august 2018, Scorpion:

Mulţi vor încerca să vă pună beţe în roate, aşa că încercaţi să fiţi puternici/e, să nu daţi crezare bârfelor şi să aveţi încredere în partenerul/a de cuplu. Se anunţă o zi superbă încă de dimineaţă: mic dejun alături de familie, suficient timp pentru relaxare şi discuţii despre viitor. Dacă simţiţi că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, păstraţi-vă calmul şi discutaţi problema cu maturitate şi argumente convingătoare.


Horoscop 5 august 2018, Săgetător:

În raport cu cei/le din jur veţi fi foarte fermi/e atunci când va veni vorba de cea mai mică greșeală. Contradicțiile din mintea voastră vor rămâne o enigmă pentru partenerul/a vostru/astrţ. Nici voi nu înţelegeţi mare lucru din acțiunile voastre. Este de preferat să luaţi o pauză de la tot ceea ce trăiţi și să vă axaţi pe propriile pasiuni.


Horoscop 5 august 2018, Capricorn:

După o perioadă extrem de aglomerată, cu numeroase schimbări la locul de muncă, este timpul pentru o zi de relaxare în compania celor apropiaţi/te. Partenerul/a de cuplu va fi şi el/a alături de voi şi veţi petrece o zi minunată. Pentru a vă bucura de momentele frumoase, nu vă neglijaţi stilul alimentar. Nu uitaţi că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei.


Horoscop 5 august 2018, Vărsător:

Începeţi ziua de duminică cu o schimbare în bine: fie că este vorba despre o hotărâre pe care o luaţi cu privire la locul de muncă, fie că vă faceţi ordine în viaţa sentimentală, acest pas va fi unul extrem de important şi va aduce numai beneficii în viitor. Nu vă fie teamă de un nou început şi învăţaţi să vă bucuraţi de fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima.


Horoscop 5 august 2018, Peşti:

După o perioadă destul de încărcată emoţional, aveţi nevoie de relaxare pentru a vă pune ordine în minte şi în gând. Încercaţi să trăiţi în prezent şi să vă bucuraţi de ceea ce vă oferă viaţa acum. Spre seară, pregătiţi-vă pentru o surpriză, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS