Recomandarea zilei de 22 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 22 mai 2020


Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Berbec:

Berbecii vor schimba ceva legat de modul în care dialoghează cu ceilalți(lelalte), de modul în care se afirmă prin comunicare.


Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Taur:

Anumite răspunsuri pe care le aștepți ar putea întârzia să ajungă. Ar trebui să verifici de două ori dacă ai scris adresa corectă și fii răbdător(are).


Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Gemeni:

Azi te simți atractiv(ă) și pasional(ă). Un/o fost(ă) iubit(ă) s-ar putea să ia legătura cu tine pentru a încerca să aprindă vechea flacără.


Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Rac:

S-ar putea să fii tot mai interesat(ă) de chestiuni spirituale, ești tot mai curios(asă) cu privire la supranatural și arte antice.






Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Leu:

Nu ezita să încerci ceva nou astăzi. Dacă te-ai gândit să te înscrii la un nou curs, ar fi indicat să o faci azi! Vei întâlni oameni interesanți și o atmosferă caldă și prietenoasă care va stimula dezvoltarea ta.


Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Fecioară:

Azi te simți optimist(ă) și plină de entuziasm. Ar fi bine să profiți din plin de această stare. Planifică o seară romantică cu persoana iubită și s-ar putea să deschideți subiecte de discuție care să vă încânte pe amândoi.






Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Balanţă:

S-ar putea să te confrunți cu anumite probleme în viața sentimentală. Este prezentă o anumită tensiune între voi și se poate ca aceasta să rezulte dintr-o neînțelegere.


Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Scorpion:

Te bucuri de energie pozitivă și o stare de bine pe parcursul acestei zile. Ar trebui să te răsfeți și să te bucuri de momente frumoase.


Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Săgetător:

Ar putea să fie o zi frustrantă din punctul de vedere al vieții sentimentale. Comunicarea este blocată între voi, iar tu, pur și simplu, nu poți ajunge la el(a).






Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Capricorn:

Se prea poate ca azi să te confrunți cu probleme digestive sau dureri de cap. Ar fi ideal să refuzi politicos propunerile de mâncăruri grele și cele privind sucurile acidulate.


Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Vărsător:

Anumiți oameni neașteptați ar putea apărea astăzi, iar aceste schimbări declanșează o stare meditativă.


Recomandarea zilei de 22 mai 2020, Peşti:

Nu fi surprins(ă) dacă ai dorința de a redecora. Configurația astrologică de azi aduce dispoziția de a rearanja puțin casa.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS