17 iunie 2023: Lună Nouă în Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
17 iunie 2023: Lună Nouă în Gemeni

Berbec:

În timpul Lunii Noi 2023, în cea de-a treia Casă de comunicare, mintea ta este plină de idei noi, care probabil va coincide cu volumul mare de notificări și mesaje care se adună în telefon. Ești centrul atenției în timpul acestei lunații și vei fi ocupat(ă). În loc să fii copleșit(ă) de toate acestea, urmărește-ți curiozitatea. Răspunde la apelul – poate la propriu – al inimii tale și observă la cine sau la ce vrei să răspunzi. Acordă atenție unde se îndreaptă mintea ta pentru că te va conduce către noua ta cale înainte.


Taur:

Această lunație are energie de „adăugare în coș” peste tot pentru tine, iar treaba ta în timpul ei este să investighezi ce ești atras(ă) să cumperi – și apoi să întrebi de ce. Păstrează-ţi mintea deschisă cu privire la dorințele tale. Cu cât îţi pui la îndoială mai mult motivațiile, cu atât vei fi mai aproape de a descoperi ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Și uneori este doar acel „lucru” – ceea ce este bine.


Gemeni:

Să fie oare înţelepciunea ta orbitoare, care îi/le farmecă pe toţi(ate) cei(le) pe care îi/le întâlneşti? Direcţioneaz-o spre a cunoaşte cea mai fascinantă persoană din viaţa ta – pe tine însuţi(ăţi). Luna Nouă din prima ta Casă a sinelui personal din iunie 2023 te invită să rămâi curios(asă) despre cine eşti, ce îţi place şi ce vrei să fii. Să ştii că nu i-ai/le-ai întâlnit pe toţi(ate) pe care îi/le vei iubi în această viaţă – cel puţin nu încă. Nu trebuie să ştii totul – nu a trebuit niciodată. Tot ce trebuie să faci este să continui să pui întrebări şi să faci treabă.






Rac:

Cu Luna Nouă în cea de-a douăsprezecea Casă a subconştientului, în iunie 2023, ia în considerare toate modurile în care poţi fi mai bun(ă) cu tine însuţi(ăţi) – şi, prin urmare, un/o prieten(ă) mai bun(ă) pentru tine. Această lunaţie te îndeamnă să aduci la tăcere vocile care te împiedică să te vezi că fiinţă divină pe care toţi(ate) ceilalţi(lelalte) o admiră.


Leu:

Acum este momentul să devii şi să rămâi curios(asă) cu privire la noile posibilităţi care pot apărea. Doar pentru că ai făcut întotdeauna ceva într-un anumit fel sau cu o anumită persoană, nu înseamnă că nu poţi aduce un om ori o abordare nouă. Iar energia sugerează că nu numai că poţi să o faci, dar şi că ar trebui.


Fecioară:

Cu Luna Nouă în cea de-a zecea Casă a vocaţiei, ţi se cere să iei în considerare toate felurile în care eşti gata să faci pasul următor, dar este posibil să te reţii. Ar putea fi o frică de eşec sau o teamă de schimbare, dar stelele se aliniază chiar acum pentru a-ţi oferi noi oportunităţi de a face mai mult din ceea ce îţi place.






Balanţă:

Luna Nouă din iunie 2023 se află în cea de-a noua Casă a călătoriei şi a înţelepciunii, încurajându-te să îţi urmezi instinctele despre locurile în care doreşti să creşti şi să explorezi. Ţi-ai dorit vreodată să încerci ceva nou? Acum este timpul să-ţi spui gândul şi voinţa în aplicare.


Scorpion:

Ai o minte curioasă, iar această Lună Nouă din a opta Casă a secretelor și intimității te invită să reformulezi modul în care relaționezi cu ceilalți(lelalte). Ești invitat(ă) să reflectezi asupra relației cu tine însuți(ăți). Această Lună Nouă se referă la a pune întrebări altora – și apoi a asculta cu atenție răspunsurile lor, fără a judeca.


Săgetător:

Este ușor să rămâi blocat(ă) într-un tipar și acel ritm repetitiv poate fi chiar inconfortabil. Cu toate acestea, ca Săgetător, știi că relațiile sunt menite să te împingă și să te ajute să crești. Această lunație îți amintește să cauți parteneri noi care să-ți permită să-ți asculți inima.






Capricorn:

Acordă prioritate spontaneității pe lista ta de lucruri de făcut. Poate fi singura modalitate de a te asigura că acorzi atenție la ceea ce îți rezervă stelele atunci când începi acest nou capitol din viața ta. Cu o Lună Nouă în cea de-a șasea Casă, acum este momentul să îţi restructurezi obiceiurile pentru a-ţi aduce mai multă bucurie şi curiozitate.


Vărsător:

Luna Nouă din iunie 2023 se află în cea de-a cincea Casă a plăcerii şi îţi oferă o multitudine de opţiuni; partea dificilă poate fi să decizi pe care să o urmăreşti. Pentru tine, această lunaţie este totul despre expansiune. S-ar putea să fii ademenit(ă) de a te îndrăgosti şi, dacă vrei să întemeiezi o familie, nu este exclus să fii binecuvântat(ă) cu un/o copil(ă).


Peşti:

Investiţiile imobiliare sunt binecuvântate cu un plus de noroc. De asemenea, poţi observa că relaţiile tale cu membrii(ele) familiei se schimbă, ceea ce îţi poate permite să relaţionezi mai uşor cu ei(le) în viitor. Plantează acele seminţe acum şi vezi ce creşte pentru tine în capitolul următor.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS