Adevăruri dure despre Berbeci

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Adevăruri dure despre Berbeci

Berbecii sunt înflăcărați

Fiind semne de Foc, este mai mult decât evident faptul că viața lor este mereu intensă și palpitantă. Atunci când intră într-o cameră, aduc extrem de multă energie pozitivă. Acesta este un compliment desăvârșit, mai ales pentru că Berbecii reușesc să se axeze asupra persoanelor care merită acest lucru din partea lor.


Berbecii au un ego mare

Mai ales când vine vorba de situațiile mai grele, nimic nu-i va scoate pe Berbeci din starea lor naturală. De asemenea, Berbecilor le place ca oamenii din jurul lor să le mângâie orgoliul când au nevoie de acest lucru.


Berbecii sunt aventuroși

Din lista cu adevăruri dure despre Berbeci nu poate lipsi spiritul aventuros de care dau dovadă în orice situație. Berbecii sunt o fire cărora le place să încerce de toate, măcar o dată. Au un stil aparte și reușesc să-și dea seama imediat ce anume este potrivit pentru ei. La fel fac și în zona relațiilor. Când simt că ceva nu e de ei, se îndepărtează ușor și sigur.






Berbecii se plictisesc repede

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că se plictisesc repede de lucruri și oameni. De asemenea, atunci când ceva nu îi mai incită, vor fi diplomați și vor anunța această problemă în cel mai frumos mod posibil.


Berbecii văd imaginea de ansamblu

Nativii(ele) din zodia Berbec nu sunt deloc atenți(te) la detalii, mai ales pentru că nu îi/le interesează. Aceștia(stea) gândesc în sens larg, atât proiectele mari, cât și obiectivele specifice. Cu toate acestea, sunt extrem de responsabili(e) și asumați(te).


Berbecii sunt agresivi

Din seria cu adevăruri dure despre Berbeci, aștrii integrează și nivelul ridicat de agresivitate al nativilor(elor). Atunci când vor ceva, vor face tot ce le stă în putință pentru a-l obține. De aceea, se poate întâmpla des să se transforme și să abordeze o atitudine agresivă față de persoanele din jurul lor.






Berbecii iubesc intens

Nativii(ele) din zodia Berbec se îndrăgostesc imediat. Ba mai mult, sunt și extrem de entuziasmați(te) de faptul că iubesc cu pasiune. Atunci când un Berbec se îndrăgostește de tine, o vei ști imediat și o vei simți până în adâncul sufletului.


Berbecii sunt loiali, până într-un punct

Cu persoanele pe care Berbecii le iubesc, nu te pui. Nativii(ele) din zodia Berbec merg pe premisa „dușmanul prietenului meu este și dușmanul meu”. Așadar, fii atent(ă) să nu calci pe nervi un Berbec.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS