Etalarea şi interpretarea runelor, 19-25 iunie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor, 19-25 iunie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt pe o pojghiţă de gheață foarte subțire, pentru că au făcut unele greșeli, iar acum, ca să nu le mai repete, trebuie să fie extrem de prudenți(te) în toate acțiunile pe care le vor întreprinde.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie și în societate, dar obligatoriu și la locul de muncă. Dacă vor face asta, vor triumfa.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie intră într-o pasă necunoscută, se văd într-o zonă de mister, comunică mai lapidar sau deloc. Cer de la cei(le) din jurul lor să li se respecte momentele de liniște, momentele în care ei(le) sunt de vorbă cu ei(le) inșisi(sele) și cu partea divină. Așa că va fi o săptămână mai liniștită.






Rac:

Pentru persoanele născute în acest semn zodiacal urmează o suită de schimbări importante într-un viitor foarte apropiat. Deci, schimbări majore, așa că să fiți pregătiți(te), să nu vă ia pe nepregătite.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie se vor simți în siguranță, vor avea o săptămână de siguranță sub protecție divină, protecție împotriva forțelor malefice.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt atenționați(te) că cineva se gândește intens la ei(le) și, gândindu-se, a hotărât să le trimită un cadou minunat.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal dau lovitura și se produce un salt calitativ, rapid în existența Balanței.


Scorpion:

Pentru cei(le) născuţi(te) în această zodie ar fi bine să lase la o parte toate problemele, toate grijile, toate supărările, tot ce e legat de trecut, să se debaraseze de ele, să nu mai ducă rucsacul grijilor și al necazurilor și să se pregătească pentru o săptămână, chiar mai mult, cu un efect fantastic de benefic.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal primesc mesaje. Deci e o săptămână foarte obositoare, mai ales când ai de lucru și te mai sună şi telefonul şi tu nu ai chef de răspuns.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii au de câștigat pe toate fronturile, deoarece o au pe runa Wunjo.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt pregătite să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante, deosebit de importante, cât de curând. Deci o schimbare importantă care să nu vă ia pe nepregătite. Fiți pregătiți(te) în fiecare ceas, în fiecare minut.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au parte de o dragoste nouă. Aceşti(ste) nativi(e) parcă nu știu decât de dragoste și de vacanţe la munte ori la mare.