Venus își continuă drumul în zodia Leu până în 8 octombrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Venus își continuă drumul în zodia Leu până în 8 octombrie 2023

Planeta Venus s-a mutat în zodia Leu, în data de 5 iunie 2023 și conferă acea încredere de sine care îți dă voie să iubești cu curaj, să vorbești din inimă.


Horoscop 13 iunie 2023, Berbec:

Este o perioadă bună să te concentrezi asupra lucrurilor care îți aduc bucurie în viață și să cauți plăcerea sub toate formele ei.


Horoscop 13 iunie 2023, Taur:

Ar putea fi o perioadă prielnică pentru a-ți verifica sentimentele. Retrage-te în liniștea sanctuarului tău în timpul acestui tranzit și pune-ți ordine în treburile interne.


Horoscop 13 iunie 2023, Gemeni:

Pune logica și raționamentul pe planul doi. Venus în Leu te ajută să vorbești din adâncul inimii tale. Dar la fel cum Leul poate deveni foarte aprins într-o dezbatere, încăpățânarea ar putea apărea în modul în care te exprimi.






Horoscop 13 iunie 2023, Rac:

Abundența financiară s-ar putea să-și găsească drumul către tine, așa că este important să îți revizuiești cheltuielile și să faci ajustări responsabile pentru a-ți îndeplini obiectivele. Este timpul să-ți faci un plan de buget pentru viitorul tău.


Horoscop 13 iunie 2023, Leu:

Venus din zodia ta natală reiterează importanța iubirii de sine. A te pune pe primul loc poate aduce claritate nevoilor și dorințelor subiacente. Îți schimbi complet felul în care te vezi pe tine însuți(ăți) și cum apari în relațiile tale.


Horoscop 13 iunie 2023, Fecioară:

Îți dai seama ce nu a funcționat pentru tine în trecut și vei încerca să te schimbi pentru a lăsa în urmă vechile tipare pentru totdeauna. Introspecția este cheia, dar nu te izola de plăcerea pe care o pot aduce alți oameni.






Horoscop 13 iunie 2023, Balanţă:

Cercul tău social este important pentru tine, dar dacă ai depășit unii oameni sau te simți blocat(ă) de cei(le) de pe orbita ta, ar putea fi timpul să dezvolți alte relații.


Horoscop 13 iunie 2023, Scorpion:

Întreabă-te dacă obții ceea ce îți dorești din cariera ta actuală. Dacă o schimbare în carieră îți surâde, acesta ar putea fi perioada să-ți explorezi și celelalte pasiuni.


Horoscop 13 iunie 2023, Săgetător:

Nu lăsa schimbările bruște din viață să te împiedice să vezi reversul medaliei. Urmează-ți optimismul și sprijină-te pe înțelepciunea altora atunci când ai nevoie.






Horoscop 13 iunie 2023, Capricorn:

Este în regulă să te sprijini pe alții(tele), iar Leul îți dă putere să vezi puterea atașamentului. Fie că ai nevoie de sprijin financiar sau de unul emoțional în timpul acestui tranzit, înveți să ceri.


Horoscop 13 iunie 2023, Vărsător:

Se poate să ai niște conversații intense, dar necesare, în timpul acestui tranzit. Ar fi recomandat să dublezi ceea ce vrei și să lași în urmă ceea ce nu funcționează. Nu te abține să vorbești din inimă.


Horoscop 13 iunie 2023, Peşti:

În timpul acestui tranzit, acordă prioritate sănătății și bunăstării. Închide ușile și ferestrele și revino în contact cu tine și cu corpul tău.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS