Zodiac chinezesc săptămânal, 12-18 iunie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 12-18 iunie 2023

Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Sunt ocazii mari ca cei(le) din zodia Șobolan să înceapă un nou proiect în săptămâna 12-18 iunie, iar asta le va aduce o îmbunătățire a statutului profesional, dar și un câștig material suplimentar! Calitățile profesionale ale acestor nativi(e) îi/le vor ajuta să ducă la îndeplinire chiar și cele mai dificile sarcini și să se facă remarcați(te).


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Ar fi indicat ca Bivolii să încerce să-și controleze impulsul de a cheltui sume mari de bani sau de a face investiții neprofitabile. Este bine să amânați tot ce ține de sectorul financiar până la finalul acestei săptămâni.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Cei(le) din zodia Tigru se vor bucura de un real progres în ceea ce privește viața profesională și dezvoltarea relațiilor de muncă în zilele următoare, iar asta le va conferi încredere în forțele proprii! Sunteți pe drumul cel bun, iar succesul nu va întârzia să apară!






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

O călătorie în scop de serviciu se întrevede pentru cei(le) din zodia Iepure în perioada 12-18 iunie, iar acest lucru vă va oferi ocazia să întâlniți oameni noi care să vă inspire și să vă ajute în parcursul profesional. Puteți obține o promovare sau o mărire de salariu, anunță zodiacul chinezesc săptămânal.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Zodiacul chinezesc săptămânal dezvăluie previziuni astrale pentru nativii(ele) din zodia Dragon care vor avea inspirația și energia necesare pentru a face progrese considerabile în ceea ce privește viața profesională. Cei(le) singuri(e) au ocazii mari să transforme în perioada următoare un flirt într-o posibilă relație de dragoste!


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Cei(le) din zodia Șarpe vor avea starea de spirit extrem de oscilantă în zilele următoare. Acești(ste) nativi(e) vor trece prin diferite stări, de la un optimism molipsitor la cel mai negru pesimism, iar asta le va afecta capacitatea de lua decizii și de a face planuri de viitor!






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

A sosit momentul ca cei(le) din zodia Cal să înfrunte problemele sau anumite evenimente neplăcute de care au tot fugit în ultima perioadă. Ar fi bine să vă înarmați cu curaj și să spuneți lucrurilor pe nume! Nu o să vă vină să credeți câtă ușurare va aduce asta în viața voastră!


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Veți avea tendința să grăbiți și să forțați anumite evenimente doar pentru că vă doriți să se întâmple cât mai repede, dar nu veți face decât să stricați totul! Aveți mare grijă și la tonul și cuvintele pe care le veți rosti în momentele tensionate, pentru că riscați să-i(le) alungați chiar și pe cei(le) care vor să vă ajute!


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Succesul de care se vor bucură cei(le) din zodia Maimuță s-ar putea să fie umbrit de anumite persoane invidioase. Ar fi bine să nu dați curs acestor provocări și să ignorați energia negativă pe care vor încerca anumite persoane să v-o transmită!






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Cocoșii vor transforma săptămâna aceasta într-una dintre cele mai bune și mai benefice perioade ale acestei veri. Cei(le) din această zodie vor pune bazele unei afaceri sau unui proiect care le va genera venituri substanțiale în viitor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Chiar dacă nu v-ați dat seama până acum, ați stârnit interesul unor persoane de s#x opus care vor dori să vă cunoască mai bine zilele acestea. Săptămâna se va termina cu o întâlnire romantică!


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 12-18 iunie 2023 aduce previziuni astrologice favorabile celor din zodia Mistreț pe Casa a V-a astrală, Casa iubirii și a relațiilor sentimentale. Noi începuturi se arată la orizont pentru acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc care au simțit gustul amar al dezamăgirii și care sunt pregătiți(te) acum să cunoască adevărata fericire.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS