Aceste zodii au câte 2 planete dominante. Află dacă te numeri printre ele!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Aceste zodii au câte 2 planete dominante. Află dacă te numeri printre ele!

Aceste zodii fascinante au acum atât conducătorul lor planetar modern, cât şi conducătorul lor antic şi sunt afectate de mişcările acestor planete mai mult decât alte zodii.


Taur – Venus (conducător antic) şi Ceres (conducător modern)

Venus este planeta care guvernează Taurul (iniţial) aşa cum este, planeta frumuseţii, iubirii, banilor şi plăcerii.

Ceres – unul dintre cei mai mari asteroizi din centura de asteroizi şi, prin urmare, denumită planeta pitică de către astrologi şi astronomi – a fost desemnat drept conducătorul modern al Taurului.

Totuşi, acest lucru este atât de nou încât nici măcar nu a fost acceptat pe scară largă de comunitatea astrologiei până în prezent.

Ceres este asociat cu lucrurile care te conectează la lumea fizică, inclusiv corpul tău, bunurile tale materiale şi conexiunea cu Mama Natură.






Fecioara – Mercur (antic) şi Chiron (modern)

Prima care îţi vine în minte când te gândeşti la planeta care guvernează Fecioara este Mercur, pentru că, la fel ca legătura dintre Taur şi asteroidul Ceres, Fecioară şi Chiron sunt încă o nouă conexiune.

Mercur, însă, este planeta informaţiilor, a cuvintelor scrise şi vorbite şi a tehnologiei. Apoi, din nou, unii cred că Chiron este conducătorul Fecioarei, ceea ce poate fi confuz, deoarece nu este de fapt o planetă, este o cometă.

Totuşi, într-o diagramă zodiacală, Chiron este denumit „vindecătorul rănit” şi reprezintă modul în care te vindeci şi te acomodezi în propriile cicatrici şi răni adânci, pentru a-i vindeca pe cei din jurul tău.

Fă mai uşor de înţeles legătura cu Fecioara, mai ales datorită conexiunii Fecioarei cu a şasea casă a sănătăţii şi vindecării. Această zodie de Pământ are mereu grijă de ceilalţi.






Scorpion – Marte (conducător antic) şi Pluto (conducător modern)

În astrologie, Pluto este planeta care stăpâneşte Scorpionul, deoarece este planeta forţelor subconştiente, similar modului în care este numit în mitologia greacă Zeul Lumii de Subconştient.

Pentru a spune simplu, Marte este vechiul conducător al Scorpionului. Asta înainte ca Pluto să fie descoperit, desigur.

De fapt, s-a pierdut, apoi a fost redescoperit, care este o adevărată mişcare a Scorpionului de către Pluto.

Marte, pe de altă parte, reprezintă impulsul şi ambiţia acestei zodii de Apă, în timp ce Pluto vorbeşte despre forţele profund ascunse şi misterioase care se ascund în spatele ambiţiei sale.






Vărsător – Saturn (conducătorul antic) şi Uranus (conducătorul modern)

De ce planetă este guvernat Vărsătorul? Crezi sau nu, acest indicator are, de asemenea, două dintre care să alegi.

Vărsătorul a fost odată condus de Saturn, planeta disciplinară, reprezentând tradiţia, ordinea şi structura.

Este, de asemenea, conducătorul modern al Capricornului, care preţuieşte toate aceste lucruri, în timp ce Vărsătorul rezistă şi încearcă să se elibereze de ele.

Din acest motiv, Uranus, o planetă neregulată, a fost desemnată ca noul conducător al Vărsătorului.

Vărsătorul este rebelul, revoluţionarul; această zodie este cel mai probabil să privească în jos tradiţia şi să întrebe: „De ce? Ce rost are?”, pentru a crea ceva nou.






Peşti – Jupiter (conducătorul antic) şi Neptun (conducătorul modern)

Ce planetă îi conduce pe Peşti? Ei bine, Peştii au fost odată conduşi de Jupiter, împreună cu Săgetător.

Jupiter este o planetă asociată cu daruri, noroc, toleranţă şi creştere spirituală. Toate acestea sunt încă teme din viaţa Peştilor, dar cu o întorsătură: Neptun, conducătorul modern al Peştilor, este asociat cu vise, receptivitatea psihică, iluzie şi înşelăciune.

Este o planetă unică cu două feţe, reprezentând natura duală a Peştilor. Sunt doi peşti care înoată în direcţii opuse: unul spre cer şi unul spre lumea ascunsă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS