Din 17 iulie, Nodurile Lunare se mută pe axa Berbec-Balanță!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Din 17 iulie, Nodurile Lunare se mută pe axa Berbec-Balanță!

În astrologie, nodurile lunare reprezintă punctele în care orbita Lunii se intersectează cu ecliptica, ceea ce duce la formarea eclipselor. Există două noduri lunare: Nodul Nord și Nodul Sud.

Nodul Nord, cunoscut și sub denumirea de Capul Dragonului, reprezintă punctul în care Luna se deplasează din emisfera sudică a eclipticii în emisfera nordică în timpul unei eclipse de Lună. Este asociat cu energia de creștere, evoluție și direcție spre viitor în astrologie. Într-o hartă astrologică, poziția Nodului Nord indică direcția karmică sau direcția în care individul(a) ar trebui să-și dezvolte și să-și îndeplinească scopul în această viață.

Nodul Sud, cunoscut și sub denumirea de Coada Dragonului, reprezintă punctul în care Luna se deplasează din emisfera nordică a eclipticii în emisfera sudică în timpul unei eclipse de Lună. Este asociat cu energia karmică a trecutului, lecțiile învățate și tendințele sau modelele de comportament pe care individul(a) trebuie să le depășească în această viață. Poziția Nodului Sud într-o hartă astrologică indică zonele de confort, obișnuințele și nevoile pe care individul(a) trebuie să le elibereze pentru a se dezvolta spiritual.






Astrologii consideră că nodurile lunare au o influență semnificativă în interpretarea și analiza unei hărți astrologice, deoarece acestea indică conexiunile karmice și evoluția sufletului uman.

Când Nodul Nord lunar se poziționează în Berbec în data de 17 iulie, ne putem aștepta să apară o mulțime de idei inovatoare. Berbecul este primul semn al zodiacului, iar originalitatea este o calitate necesară sub ceasul Berbecului.






Din punct de vedere istoric, ciclul nodal Berbec-Balanță s-a corelat cu descoperiri importante, inclusiv planeta pitică Eris – care de fapt tranzita prin Berbec când a fost descoperită în 5 ianuarie 2005. Considerată inițial o a zecea planetă, Eris a fost numită după zeița greacă a discordiei și a rivalității.


La ce să ne așteptăm?

Totul va fi accelerat.

Provocări pentru cupluri. Nodul Sud tulbure care alunecă înapoi prin Balanța orientată spre parteneriat servește provocărilor cuplurilor implicate.






Război. Tranzitele nodale anterioare Berbec-Balanță au coincis cu războaie reale, precum și cu revolte și revolte anti-război. Înainte ca acest pasaj nodal să înceapă, puterile globale rup și formează alianțe în moduri profund fracturate.

Cântarul justiției poate oscila sălbatic în timp ce Nodul Sud tranzitează prin Balanță. Berbecul este semnul războiului, în timp ce Balanța guvernează pacea. Acest ciclu va aduce cu siguranță niște treziri colective în jurul puterii personale și a puterii iubirii.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS