Horoscop special. Marte în Fecioară: 10 iulie – 27 august 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop special. Marte în Fecioară: 10 iulie – 27 august 2023

Berbec:

Acest tranzit poate fi deosebit de influent pentru Berbeci. Tranzitul lui Marte în Fecioară 2023 poate mări concentrarea asupra muncii, sănătăţii și rutinei zilnice. Nativii(ele) acestei zodii pot experimenta o productivitate sporită și atenție la detalii, ceea ce poate aduce beneficii eforturilor lor profesionale. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare spre perfecționism și exagerat de critic(ă) cu sine sau cu ceilalți(lelalte), ceea ce poate crea stres.


Taur:

Acest tranzit poate avea impact asupra acestor nativi(e) în ceea ce privește creativitatea, romantismul și exprimarea proprie. Taurii pot simți un val de creativitate și pasiune în activitățile lor artistice ori relațiile romantice. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare de a fi excesiv de critic(ă) sau de a se îndoi de sine în eforturile creative ori romantice, ceea ce poate împiedica exprimarea de sine.


Gemeni:

Acest tranzit poate influența nativii(ele) acestei zodii în tot ceea ce are legătură cu casa, familia și bunăstarea emoțională. Gemenii pot simți un val de energie și motivație pentru a lua măsuri în proiecte legate de casă ori pentru a cultiva relațiile de familie. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare spre nerăbdare ori certuri în mediul de acasă, ceea ce poate crea stres.






Rac:

Acest tranzit poate avea impact asupra nativilor(elor) acestei zodii în comunicare, învățare și interacțiuni sociale. Racii pot simți un val de energie și motivație pentru a se exprima, a-și comunica ideile ori a se angaja în activități sociale. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare către vorbire impulsivă sau conflicte în comunicare, ceea ce poate crea neînțelegeri.


Leu:

Acest tranzit poate influența nativii(ele) acestei zodii la capitolele finanțe, posesiuni și stimă de sine. Leii pot simți o creștere a motivației ca să ia măsuri în chestiuni financiare, ca să-și administreze bunurile ori să-și reconfirme stima de sine. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare spre cheltuieli impulsive sau conflicte legate de bani sau posesiuni, care pot crea stres financiar.


Fecioară:

Acest tranzit poate avea un impact direct asupra Fecioarelor. Marte trece prin semnul tău zodiacal și aduce o energie sporită, asertivitate. Dar și dorința de a lua măsuri pentru obiectivele tale personale de a te depăși ori de a-ți afirma individualitatea. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare de a fi excesiv de critic(ă) sau perfecționist(ă), ceea ce poate crea stres sau conflicte în relații.






Balanţă:

Acest tranzit poate influența Balanțele la capitolele spiritualitate, singurătate și reflecție interioară. Balanțele pot simți un val de energie care să le îndrume către practici spirituale, timp în singurătate sau reflecție interioară. Marte în Fecioară 2023 poate aduce un sentiment sporit de conștientizare de sine și o dorință de introspecție mai profundă. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare de a te simți neliniștit(ă) sau izolat(ă). Marte poate aduce un sentiment de urgență care poate intra în conflict cu înclinația naturală a Balanței către echilibru și armonie.


Scorpion:

Acest tranzit te poate influența în domeniile prieteniilor, conexiunilor sociale și obiectivelor viitoare. Scorpionii pot simți un val de energie și motivație pentru a se angaja în activități de grup și pentru a-și urmări obiectivele de viitor. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare către certuri sau lupte pentru putere în cadrul prieteniilor sau cercurilor sociale, deoarece Marte poate aduce intensitate și asertivitate.


Săgetător:

Acest tranzit poate afecta nativii(le) acestei zodii în ceea ce privește cariera, reputația și imaginea publică. Trebuie să iei măsuri pentru obiectivele tale de carieră, pentru a-ți afirma autoritatea. Mai mult, poți face progrese în eforturile tale profesionale. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare de a fi excesiv de critic(ă) sau nerăbdător(are) la serviciu, ceea ce poate crea certuri.






Capricorn:

Acest tranzit poate influența nativii(ele) acestei zodii în domeniile învățământului superior, călătoriilor și filosofiei. Capricornii pot simți un val de energie și motivație pentru a-și mări orizonturile, pentru a se angaja în învățare sau predare și pentru a explora noi perspective. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare de a fi excesiv de critici(e) sau dogmatici(e) în convingerile lor, ceea ce poate crea certuri ori le poate împiedica călătoria de învățare.


Vărsător:

Acest tranzit poate afecta nativii(ele) acestei zodii în domeniile resurselor partajate, intimității și transformării. Vărsătorii pot simți un val de energie și motivație de a lua măsuri în chestiuni financiare, de a-și adânci conexiunile personale. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare către certuri ori lupte pentru putere legate de resursele partajate, care pot crea stres emoțional.


Peşti:

Acest tranzit poate influența nativii(ele) acestei zodii în ceea ce privește parteneriatele, relațiile și contractele. Peștii pot simți un val de motivație pentru a lua măsuri în legătură cu parteneriatele lor, fie ele romantice ori profesionale și pentru a-și afirma nevoile și limitele. Cu toate acestea, poate exista și o înclinare spre certuri ori dezacorduri în relații, deoarece Marte poate aduce asertivitate și intensitate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS