Cum te ajută fazele Lunii să-ți manifești dorințele și visurile

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum te ajută fazele Lunii să-ți manifești dorințele și visurile

Fazele Lunii pot influența manifestarea dorințelor și viselor într-o varietate de moduri, în funcție de perspectiva și practicile personale ale fiecăruia(eia). Iată câteva modalități în care fazele Lunii pot fi considerate a avea un impact asupra manifestării dorințelor și viselor:

Luna Nouă. Faza de Lună Nouă este asociată cu noi începuturi și oportunități. Este un moment potrivit pentru a-ți stabili intenții și a-ți concentra energia asupra dorințelor și visurilor tale. Poți crea ritualuri sau practici personale pentru a-ți clarifica intențiile și a-ți vizualiza obiectivele.

Luna în creștere. O dată ce Luna trece de la faza de Lună Nouă la faza de Lună în creștere, energiile cresc și se amplifică. Aceasta poate fi o perioadă potrivită pentru a-ți intensifica eforturile și acțiunile în direcția dorințelor și visurilor tale. Poți lua măsuri concrete pentru a-ți atinge obiectivele și a te apropia mai mult de realizarea lor.






Luna Plină. Faza de Lună Plină este asociată cu putere, împlinire și eliberare. Poate fi un moment în care dorințele și visurile tale pot atinge punctul culminant. Este important să fii conștient(ă) de resursele și capacitățile tale și să te concentrezi asupra eliberării oricăror blocaje sau obstacole care ar putea împiedica manifestarea dorințelor tale.

Luna în descreștere. O dată ce Luna trece de la faza de Lună Plină la faza de Lună în descreștere, energia începe să se retragă și să se calmeze. Aceasta poate fi o perioadă potrivită pentru reflecție, eliberare și încheiere. Poți evalua progresul în realizarea dorințelor și visurilor tale și poți elibera orice aspecte care nu mai sunt în aliniere cu acestea.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS