Etalarea şi interpretarea runelor, 17-23 iulie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 17-23 iulie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt încurajați(te) să-și manifeste tăria, puterea și forța interioară în următoarele șapte zile pentru a depăși obstacolele. Dacă își concentrează toate resursele, vor reuși să înfrunte și să depășească orice impediment. Astfel, dragi Berbeci, este momentul să vă gândiți la forța voastră interioară și la determinarea cu care reușiți să obțineți succesul.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt pregătiți(te) să înceapă o nouă etapă în viață. Vor putea experimenta o revigorare și o renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice. Este un moment potrivit pentru a se reconecta cu propriile resurse și a-și revitaliza energia.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc în sfârșit un simbol care nu a fost prea des întâlnit. Pentru nativii(ele) de Aer, se anunță o săptămână extrem de plăcută, caracterizată de belșug. În curând, Gemenii vor observa îndeplinirea visurilor lor. Cele care doresc să-și extindă familia vor primi o veste extraordinară în acest sens.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal primesc un mesaj important la care trebuie să fie extrem de atente. Această săptămână este ideală pentru a fi cu urechile ciulite și ochii larg deschiși. Pot exista mai multe mesaje codate, dar doar unul dintre ele va fi cu adevărat relevant pentru ele.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie se pregătesc pentru o perioadă plină de provocări în intervalul 17-23 iulie 2023. Nativii(ele) acestui semn de Foc vor trebui să facă față unei bătălii furtunoase în săptămâna următoare. Cu toate acestea, nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece Leii vor ieși învingători din disputa în care se implică.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii ar trebui să fie pregătiți(te) pentru o serie de schimbări importante, unele chiar radicale, care pot schimba în mod pozitiv viața lor în mod definitiv. Aceste schimbări se apropie în viitorul foarte apropiat, poate chiar în primele două zile ale săptămânii, în 17 sau 18 iulie. Este important să fie deschiși(se) și receptivi(e) la aceste transformări, deoarece pot aduce beneficii semnificative în viața lor.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal primesc simbolul dragostei, ceea ce înseamnă că ceva nou, fierbinte și pasional va apărea în viața lor. Nativii(ele) de Aer care nu au un/o partener(ă) în acest moment pot să se aștepte la o experiență frumoasă în plan sentimental.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc un mesaj dublu. În primul rând, ar fi bine să se relaxeze mai mult și să renunțe la agitație, să nu mai anticipeze lucruri negative. În al doilea rând, dacă sunt îngrijorați(te) în legătură cu sănătatea unei persoane apropiate, trebuie să știe că îngrijorările lor nu sunt justificate. Persoana dragă se află în afara oricărui pericol.


Săgetător:

Pentru persoanele născute în acest semn zodiacal urmează o perioadă mai grea. Pot fi pe o poziție fragilă și trebuie să-și păstreze calmul în mijlocul acestei furtuni, deoarece toate se vor rezolva în cele din urmă.






Capricorn:

Pentru nativii(ele) acestei zodii urmează o perioadă interesantă! Este posibil să primească un cadou surpriză complet neașteptat de la cineva care se gândește intens la ei(le).


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal trebuie să schimbe tactica, să abordeze problemele într-un mod diferit și să nu mai aibă aceeași atitudine față de dificultățile pe care le-au întâmpinat până acum.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor afla în curând un adevăr care le va schimba radical viața! Este vorba despre un adevăr cu o semnificație specială și importantă pentru ei(le).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS