Lună Nouă în Gemeni, 18 iunie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

Berbec:

Nu trebuie să obțineți mereu ultimul cuvânt pentru a demonstra ceva. Prin a vă exprima într-un mod tandru, fără a țipa și exagera, îi veți ajuta pe oameni să înțeleagă exact ceea ce doriți să spuneți. Prietenii(ele) și familia voastră merită să beneficieze de o conversație calmă și autentică cu voi, venită din inimă.


Taur:

Banii sunt în centrul atenției voastre. Dacă există o investiție pe care abia așteptați să o faceți, asigurați-vă că aveți toate informațiile necesare pentru a progresa. Fiecare mic detaliu vă va ajuta să luați o decizie înțeleaptă.


Gemeni:

Adesea puneți nevoile celorlalți(te) înaintea propriilor voastre nevoi. Acum, vă simțiți epuizați(te). În timpul Lunii Noi, umpleți-vă paharul cu vibrații pozitive. Această Lună Nouă vă oferă o oportunitate promițătoare de a vă reîmprospăta, restaura și reînnoi energia.






Rac:

Oamenii vorbesc despre voi. Lăsați-i să o facă. În loc să vă certați în privința a ceea ce spun ei, treceți mai departe fără a vă uita înapoi. Scutiți-vă de conflicte și certuri.


Leu:

Granițele se estompează în relația cu prietenii(ele) voștri(astre), de aceea este important să stabiliți limite cu ei(le) acum. Nu permiteți oamenilor să profite de bunătatea și generozitatea voastră, deoarece există această posibilitate. Uneori, trebuie trasată o linie clară pentru a vă asigura că nu sunteți luați(te) în derâdere și pentru a vă afirma propriul teritoriu.


Fecioară:

O promovare sau o oportunitate pentru care sunteți pregătiți(te) durează mai mult decât credeați că se vor concretiza. Înainte de a vă stresa din cauza creșterii salariale și a avansării în carieră, cereți claritate. Nu există niciun motiv de îngrijorare, lucrurile se întâmplă exact așa cum trebuie să se întâmple.






Balanţă:

Să alegeți calea cea mai bună poate fi o provocare, mai ales când încercați să atrageți atenția prietenului(ei) vostru(astre) când greșește. Acordați-i o șansă de a înțelege greșelile, deoarece obținerea scuzelor de la el/ea reprezintă o victorie dulce în situația voastră.


Scorpion:

Viața voastră a fost un pic agitată în ultima perioadă. Profitați de energia Lunii Noi pentru a construi o fundație mai solidă împreună cu voi înșivă(sevă). Deși energia nu este la nivelul optim, veți putea stabili limite și veți face evaluări ori planuri concrete pentru viitor. Un impuls cosmic este tot ce aveți nevoie.


Săgetător:

Relațiile necesită întreținere în zilele bune, astfel încât atunci când vin zilele mai grele, să fiți puternici(e). Planificați o seară de întâlnire distractivă cu partenerul(a) vostru(astră) de viață, pentru a construi o legătură mai profundă care va servi ca un catalizator pentru creșterea parteneriatului.






Capricorn:

Ar putea începe o mică dramă la serviciu, care va afecta fluxul de lucru curent și dinamica generală. Nu lăsați atitudinea morocănoasă a celorlalți(te) să vă doboare. Cel mai bun sfat este să vă îndepărtați atunci când aceste situații se încing, pentru a evita un conflict inutil.


Vărsător:

O situație socială vă cheamă să ieșiți din hibernarea sezonieră pe termen scurt și să reveniți în scenă. Deși s-ar putea să vă simțiți timizi la început, vă veți destinde în scurt timp și veți începe să împărtășiți povești cu toată lumea. Acordați-vă doar un moment pentru a vă adapta la o cameră plină de oameni.


Peşti:

Dacă vreți să vă reamenajați casa, acum este un moment prielnic pentru a face acest lucru. Atenționarea este că s-ar putea să vă lăsați prea mult duși de val și să cereți sfatul unui prieten de încredere pentru decor. Deoarece stilurile voastre sunt diferite, veți cere ajutorul unei alte persoane pentru a găsi o cale de mijloc.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS