Portalul Leului: Poarta către Conexiuni Spirituale și Revelații Profunde!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

În fiecare an, Portalul Leului se deschide între 28 iulie și 12 august, atingând punctul maxim de intensitate energetică în data de 8 august. Aceste manifestări energetice pot aduce în planul fizic anumite simptome.


Vindecarea inimii

Portalul Leului activează chakra inimii, facilitând vindecarea unor răni vechi sau chiar actuale. Poți simți că te eliberezi de povara unor dureri cauzate de pierderea cuiva drag sau de stări de tristețe generate de diverse motive.


Deschiderea celui de-al treilea ochi

Portalul Leului activează chakra celui de-al treilea ochi, ceea ce înseamnă că te poți simți mai intuitiv(ă). În această perioadă, poți învăța mai multe despre dezvoltarea intuiției și cum să fii mai conectat(ă) cu ea.






Deschiderea chakrelor superioare

Corpul uman are 7 chakre principale, dar există sute de alte chakre mai mici și mai sensibile care se activează în timpul deschiderii Portalului Leului. Acest proces poate oferi acces la o nouă formă de înțelepciune și o sursă superioară de cunoaștere spirituală.


Primirea mesajelor de la ghizii spirituali

Energii puternice activează și coboară pe Pământ, aducând cu ele mesaje de la ființe de Lumină din Univers. Aceste mesaje pot apărea în vise, viziuni sau mesaje pe care ghizii spirituali și îngerii ni le transmit atunci când suntem relaxați(te) sau medităm. În această perioadă, este bine să notezi fiecare gând care îți vine, deoarece poate conține informații importante pentru viitorul tău.


Vizitatori(are) din lumea de dincolo

Conform vechilor culturi, se spune că Sirius este casa îngerilor, locul Raiului. În timpul deschiderii Portalului Leului, poți primi semne de la cei(le) dragi care au trecut în lumea de dincolo, de la îngerii păzitori și de la ghizii spirituali. În unele cazuri, s-ar putea să îi vezi efectiv.






Libertate

Puternicele vibrații de pe Sirius pot stârni un sentiment puternic de eliberare și libertate. Poate și pentru că Soarele luminează intens lumea fizică, în timp ce Sirius luminează sufletul și corpul spiritual, acest lucru generează o puternică senzație de libertate interioară.


Pace

Similar sentimentului de libertate, senzația de pace este dată de vibrațiile puternice ale lui Sirius. Este un moment potrivit să petreci timp în natură, să meditezi în aer liber și să te conectezi la energia păcii care vindecă și restaurează mintea, corpul și sufletul.


Avans tehnologic

Sirius este asociat și cu tehnologia avansată, iar acum este momentul potrivit să începi un proiect în această direcție, fie că este vorba de inovație tehnologică, crearea unui website, blog sau aplicație.






Inspiraţie creativă

Portalul Leului poate activa zona creativă a ființei tale, iar dacă simți că ai nevoie să explorezi această latură, este momentul să îți pui imaginația la lucru și să începi să creezi.


Aceste energii aduse de Portalul Leului ne conectează cu Universul, cu frecvențele galactice și cu ființe din dimensiunile superioare. Astfel, intuiția, vindecarea și înțelepciunea sunt activate pentru a ne ajuta să atingem adevăratul nostru potențial.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS