Zodiac chinezesc săptămânal, 10-16 iulie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 10-16 iulie 2023

Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână este important să acorzi o atenție sporită relațiilor cu membrii(ele) familiei tale. Este indicat să ai discuții sincere și profunde cu toți(ate) cei(le) de acasă care îți cer acest lucru. S-ar putea ca aceste discuții să devină aprinse, se pot afla secrete despre membrii(ele) familiei și pot avea loc acțiuni controversate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În primele zile ale săptămânii vei avea discuții și întâlniri cu persoanele din cercul tău apropiat. În timpul acestor interacțiuni, vei afla informații care te vor determina să te gândești serios la viitor. În fața acestor noi situații, ar fi bine să selectezi cu precauție totul și să te concentrezi asupra aspectelor pozitive ale lucrurilor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Începutul săptămânii este marcat de aspectele financiare, deoarece vei primi bani sau bonusuri de la serviciu. Cu toate acestea, efortul depus în câmpul muncii și remunerația asociată sunt mult mai mari decât recompensele primite. De asemenea, se prefigurează cheltuieli mari pentru necesitățile de zi cu zi.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

La începutul săptămânii ești plin(ă) de energie și te implici în diverse discuții și acțiuni. Este important să-ți administrezi cu grijă energia, deoarece există riscul de a te epuiza prin implicarea în activități inutile și solicitante. Este o săptămână favorabilă pentru a-ți stabili noi planuri în toate aspectele vieții de zi cu zi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână încearcă să fii mai retras(ă) și să te concentrezi asupra planurilor tale personale. Deși vei fi solicitat(ă) de colegi(e) de serviciu sau de cei(le) dragi, poți reuși să eviți compania lor și să te abții de la implicarea în activități obositoare ori care nu sunt relevante pentru tine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

O conversație cu un/o prieten(ă) sau cu o persoană importantă din domeniul profesional poate oferi o perspectivă obiectivă asupra lucrurilor din jurul tău și, de asemenea, poți găsi soluții viabile pentru a-ți îndeplini atât proiectele personale, cât și cele profesionale. Este important să-ți rezervi timp pentru odihnă și să te distanțezi de tot și de toate, face bine la sănătate.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Te așteaptă discuții cu superiori(are), oficialități și prezentări profesionale importante, dar și situații controversate sau greu de administrat la prima vedere. Ar fi bine să-ți pregătești cu atenție aparițiile și dialogurile cu ceilalți(lelalte), deoarece unii(ele) ar putea încerca să-ți pună piedici în cale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În prima parte a săptămânii simți o puternică dorință de a călători, de a te pregăti pentru vacanță și de a acumula cunoștințe în diferite domenii de viață. Cu toate acestea, s-ar putea ca partenerul(a) de viață sau prietenii(ele) cu care dorești să te distrezi în această vară să aibă planuri complet diferite și să-ți comunice asta într-un mod destul de tranșant.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Este necesar să te implici în administrarea finanțelor și bunurilor comune. Trebuie să plătești facturi, să soluționezi datorii, să verifici documentele financiare și să ai dialoguri legate de aspectele contabile. Ar fi bine să eviți investițiile și cheltuielile nefondate. Există posibilitatea să primești bani în plus de la serviciu, ca rezultat al eforturilor depuse în ultima perioadă.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În primele zile ale săptămânii vei avea discuții și vei întreprinde acțiuni în parteneriat cu persoana iubită și colaboratorii(arele) de afaceri. Creativitatea ta este amplificată, dar vei simți că ceilalți(lelalte) îți pun piedici în exprimarea completă a ideilor tale. Este bine să vorbești puțin, să asculți cu atenție ce ți se comunică și să nu dezvălui toate intențiile tale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Începutul săptămânii vine cu un mare volum de muncă. Ai de îndeplinit sarcini repetitive, te confrunți cu dispute între colegi(e) și trebuie să rezolvi urgențe într-un timp scurt. Este important să te distanțezi de aceste situații, să îți îndeplinești sarcinile de lucru în mod corect și la timp, evitând escaladarea conflictelor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Relația cu persoana iubită și cea cu copiii(lele) sunt aduse în prim-plan în primele zile ale săptămânii. Există posibilitatea unor discuții intense și descoperiri surprinzătoare legate de cei(le) dragi. Cu toate acestea, este important să nu iei totul ca fiind adevărat pe de-a-ntregul. Activitățile recreative alături de persoane dragi și de încredere pot fi de mare ajutor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS