August aduce nu mai puțin de 6 planete retrograde - Cum te afectează!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

Această conjuncție rară a retrogradării planetelor poate aduce cu sine influențe profunde și complexe asupra sferelor noastre de viață. Este cu siguranță o perioadă care merită atenția tuturor iubitorilor(arelor) de astrologie și nu numai!


Berbec:

Chiar dacă poate nu simți o afinitate deosebită pentru administrarea bugetului, este esențial să îți creezi un plan financiar care să se potrivească nevoilor tale și obiectivelor tale. Amintește-ți că atracția ta pentru reduceri poate fi o zonă sensibilă și să ții cont de acest aspect.


Taur:

Transformarea ta într-un Taur autentic și înfloritor este un proces gradual. Nu simți presiunea de a te schimba radical peste noapte, deoarece această transformare are nevoie de timp pentru a se dezvolta în mod natural. În loc să te grăbești, încurajează-te să te miști în ritmul Universului și să te deschizi la lecțiile și oportunitățile pe care le aduce. Fii răbdător(are) și permite evoluției tale să se desfășoare în mod firesc.


Gemeni:

Cu ajutorul carismei tale naturale, poți aborda cu eleganță situațiile din trecut din care nu mai dorești să faci parte. Ai parcurs o evoluție semnificativă și ai acum ocazia să te desprinzi de aspectele care nu mai corespund noului tău drum.






Rac:

În această perioadă, abilitățile tale de comunicare pot fi puse la încercare, ceea ce poate duce la confuzie și neînțelegeri în relațiile cu prietenii(ele) și cei(le) dragi. Pentru a evita astfel de situații, este esențial să fii clar(ă) în exprimarea ta și să te asiguri că mesajul tău este transmis corespunzător.


Leu:

Poate că ai senzația că nu primești atenția și iubirea pe care le dorești din partea celor din jur. Totuși, este important să înțelegi că fiecare persoană are propriile lupte și încercări. Încearcă să-ți îndrepţi atenția către prietenii(ele) tăi/tale.


Fecioară:

Energia retrogradă poate părea copleșitoare, iar tu îți dorești o evadare din agitația cotidiană. O pauză binemeritată îți poate face minuni pentru starea ta de bine.






Balanţă:

În această lună, limitele devin esențiale. Stabilește-le clar pentru a te proteja de cei(le) care ar putea profita de bunătatea ta. Fii hotărât(ă) să nu te lași implicat(ă) în problemele altora în detrimentul propriului tău echilibru.


Scorpion:

Relațiile tale sunt sub atenta observație a Universului în această perioadă. Fii deschis(ă) la modelele neașteptate care pot apărea în luna august.


Săgetător:

Stabilitatea în sfera profesională poate fi tulburată de energiile retrograde. S-ar putea să te simți pus(ă) în umbră de superiori(are), chiar dacă nu este cazul. Concentrează-te asupra respirației și menține-ți calmul, evitând anxietatea.






Capricorn:

După o zi obositoare la muncă, te poți simți tentat(ă) să ieși în oraș pentru a uita de stresul de la serviciu. Cu toate acestea, s-ar putea să te simți singur(ă), deoarece prietenii(ele) tăi/tale sunt ocupați(te) cu propriile vieți. Încearcă să faci noi conexiuni sociale pentru a învinge singurătatea.


Vărsător:

Cei(le) dragi pot traversa momente dificile și ar putea căuta sprijinul tău. Gestionarea diverselor personalități și crearea de punți între ei(le) poate fi provocatoare. Folosește calitățile tale caracteristice de Vărsător, care încurajează comunitatea și sprijinul reciproc!


Peşti:

Nesiguranța cu privire la viitorul relațiilor tale poate stârni dorința de a te retrage preventiv. Totuși, nu te izola de cei(le) dragi decât dacă apar semne clare de avertizare în relație. Până atunci, menține legăturile deschise și comunică cu sinceritate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS