Etalarea şi interpretarea runelor, 7-13 august 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 7-13 august 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii se pregătesc să facă o mutare importantă în viața lor, fie că este vorba despre schimbarea locuinței sau a serviciului. Vor acționa hotărât pentru a rezolva o problemă care îi preocupă și vor fi în fața unei decizii semnificative: să aleagă o nouă casă sau să își caute un alt loc de muncă.


Taur:

În săptămâna cuprinsă între 7 și 13 august 2023, Taurii primesc un sfat subtil: să practice răbdarea și să nu încerce să forțeze norocul. Surprizele plăcute sunt rezervate celor care știu să aștepte, oferindu-le o săptămână pe măsura gusturilor lor.


Gemeni:

Gemenii vor experimenta o săptămână fierbinte, care se potrivește perfect cu temperaturile ridicate din această perioadă. Vor fi în centrul unei noi povești de dragoste, intensă și pasională. Energia lor va crește atât la propriu, cât și la figurat, aducând temperaturi ridicate în toate aspectele vieții lor.






Rac:

Pentru Raci, se preconizează o perioadă în care să rămână acasă și să aștepte o schimbare deosebit de importantă. Este indicat să fie pregătiți și să permită oricărei schimbări să se întâmple, deoarece, așa cum sugerează și prezicerea runei, aceste schimbări sunt întotdeauna benefice, indiferent de domeniul în care apar.


Leu:

Leii continuă să se confrunte cu tensiuni, dar sunt avertizați să se pregătească pentru o confruntare minoră. Cu influența Lunii de partea lor, sugestia este să nu își facă griji excesive. Ei sunt într-o poziție de a câștiga cu siguranță, fără a escalada într-un conflict major. În loc să ducă necazurile mai departe, este mai bine să le lase în urmă, deoarece situația se va rezolva într-un mod benefic.


Fecioară:

În perioada 7-13 august 2023, Fecioarele se găsesc într-o poziție dublă, cu un mesaj dublu. În primul rând, acestea sunt încurajate să-și găsească momente de relaxare. Această relaxare este impulsionată de faptul că cineva apropiat lor se bucură în prezent de o sănătate excelentă. Este important să nu își facă prea multe griji pentru starea cuiva drag, deoarece lucrurile merg bine.






Balanţă:

Balanțele au parte de o săptămână plină de mesaje. Cu toate acestea, dintre toate mesajele primite, doar unul se va dovedi a fi cu adevărat important. Este esențial ca ele să fie pregătite să primească acest mesaj, deoarece acesta ar putea aduce o surpriză plăcută și extraordinară. Este momentul să fie atente și receptive la informația care vine către ele.


Scorpion:

În săptămâna 7-13 august 2023, Scorpionii par să aibă o dorință de confruntare, similară cu cea a Leilor. Aceștia sunt pregătiți pentru un posibil conflict sau dispută. Totuși, runa sugerează că ar fi mai bine să rămână calmi în fața provocărilor. Chiar dacă pare că totul se îndreaptă spre un conflict, situația se poate rezolva într-un mod pașnic și eficient, cu condiția să își mobilizeze forțele interioare.


Săgetător:

Săgetătorii primesc o atenționare importantă. Deși au avut parte de rune benefice în trecut, acum se află pe o poziție fragilă, similar cu o pojghiță subțire de gheață. Este esențial să fie prudenți în luarea deciziilor, în acțiunile lor și în administrarea resurselor financiare. Nu tot ceea ce par să funcționeze normal este la fel de stabil pe cât pare. Este momentul să acorde o atenție deosebită detaliilor și să evite riscurile nejustificate.






Capricorn:

Capricornii se confruntă cu o rună mai intensă, indiciu că vor trebui să fie puternici și rezistenți în fața provocărilor. Această săptămână poate fi mai anevoioasă decât cea anterioară, cerându-le să-și manifeste forța interioară, puterea și hotărârea pentru a face față dificultăților.


Vărsător:

Vărsătorii sunt avertizați să fie pregătiți pentru o serie de schimbări importante încă de la începutul săptămânii. Aceste schimbări pot fi cruciale pentru ei, indicând că vor trebui să se adapteze și să se ajusteze rapid la noile circumstanțe ce pot apărea.


Peşti:

În ceea ce îi privește pe Pești, se anunță o perioadă în care trebuie să-și mobilizeze toate resursele pentru a-și consolida poziția în diverse aspecte ale vieții lor: familie, societate și serviciu. Dacă își concentrează eforturile în această direcție, pot câștiga în toate planurile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS