Ce arată cărţile de Tarot pentru luna august 2023

Ce arată cărţile de Tarot pentru luna august 2023

Berbec:

Cartea etalată – Asul de Cupe. Eliberăm cu bucurie iubire necondiționată și suntem deschiși(se) cu entuziasm către oportunitățile romantice și profesionale ce se ivesc în calea noastră. Îndrumați de intuiție, instincte și creativitate, alegem cu încredere deciziile potrivite pentru traseul nostru în viață.


Taur:

Cartea etalată – Zece de Monede. Zece de Monede înfățișează în mod obișnuit prosperitate materială și armonie în relațiile de familie. Această carte semnalează adesea încheierea unui ciclu și debutul unei perioade noi, mai plăcută și confortabilă. Este un semn favorabil în cazul în care inițiați o afacere sau luați în considerare căsătoria ca un pas important în viața voastră.


Gemeni:

Cartea etalată – Trei de Bâte. Această carte evocă conceptul de călătorii, explorări și claritatea necesară pentru a transforma potențialul în realitate. Este un semn pozitiv, care sugerează perspective de succes. Ideile grandioase nu vor fi o raritate, iar voi veți observa oportunități pe care mulți(te) alții(tele) le-ar putea sări. Energia voastră optimistă va fi potrivită doar cu determinarea și ambiția voastră.


Rac:

Cartea etalată – Doi de Monede. Doi de Monede simbolizează echilibrul mai presus de orice, fie că este vorba despre evaluarea atentă a resurselor financiare, fie despre luarea deciziilor cruciale cu răspunsul „da” sau „nu”. Aceste decizii pot avea legătură cu aspectele financiare, inclusiv investiții sau oportunități noi în carieră. Este posibil să se implice chiar călătorii sau relocări în aceste planuri.






Leu:

Cartea etalată – Nebunul. Nebunul dezvăluie apropierea unei aventuri noi și captivante, care vine ca o surpriză neașteptată. Această incursiune vă poate provoca să faceți un salt curajos în necunoscut, dar merită, deoarece poate aduce satisfacții profunde și contribuții semnificative la dezvoltarea voastră personală. Este posibil ca această călătorie să includă chiar explorarea unor teritorii sau țări necunoscute până acum. Puterea Nebunului constă în abilitatea sa de a se desprinde de trecut, oferindu-i posibilitatea de a se bucura de experiențe noi, pe care alții(tele) le-ar putea ignora sau considera riscuri.


Fecioară:

Cartea etalată – Eremitul. Eremitul simbolizează căutarea cunoașterii și iluminării prin meditație, subliniind importanța solitudinii în timpul unei călătorii personale. În prezent, sunteți într-un moment de introspecție și evaluare, având nevoie de timp pentru a reflecta asupra valorilor personale și pentru a vă dobândi o înțelegere mai profundă a sinelui vostru.






Balanţă:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Nouă de Cupe simbolizează împlinirea dorințelor. După o perioadă în care ați resimțit nemulțumire, această carte aduce asigurarea că eforturile pe care le-ați depus pot să conducă la realizarea maximă a obiectivelor voastre. Această carte poate semnala o perioadă de odihnă și relaxare, de savurare a timpului liber, dar poate și sugera tendința de a lenevi și de a vă bucura de plăcerile vieții.


Scorpion:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Această carte simbolizează succesul, calitățile de lider(ă) și admirația publicului. Vei simți o mare încredere în șansele tale de reușită și vei folosi carisma ta pentru a inspira și convinge pe ceilalți(lelalte) să te urmeze. Următoarea perioadă va fi dominată de orientarea către obiective și organizare, dar asta nu înseamnă că vei ezita să îți asumi riscuri când va fi necesar. Vei emana încredere, vei fi plin(ă) de optimism și vei savura să fii în centrul atenției.


Săgetător:

Cartea etalată – Regina de Spade. Ești un exemplu al gândirii raționale, al independenței și al inteligenței, simbolizând dezvoltarea personală și drumul către stăpânirea emoțiilor și imparțialitate. Înțelepciunea ta se manifestă intuitiv, iar abilitatea ta de a gândi rapid este naturală. Claritatea minții te va ghida în toate aspectele vieții de zi cu zi, iar capacitățile tale de a percepe situațiile cu luciditate și de a vedea dincolo de aspectele emoționale din trecut îți vor oferi o viziune rațională asupra lumii, dominată de gândirea logică.






Capricorn:

Cartea etalată – Puterea. Puterea simbolizează curajul, încrederea și pasiunea. Trebuie să asigurăm triumful inteligenței asupra forței brute și al moralității asupra răului. Puterea indică faptul că deținem o bogăție de calități deosebite - curaj, eroism, compasiune, încredere și calm. S-ar putea ca alții(tele) să solicite sfaturile noastre sau să simțim că avem capacitatea să influențăm cu ușurință pe cei(le) din jur, fie că sunt apropiați(te) sau colegi(e). Aceasta reprezintă mai mult o responsabilitate decât o binecuvântare. Trebuie să nu abuzăm de puterea noastră, deoarece poate scăpa de sub control. Să ne amintim mereu că Puterea susține cauza celor buni(e) și drepți(te).


Vărsător:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Această carte înfățișează fluiditatea sentimentelor dintre doi oameni. Conexiunile profunde se formează ca urmare a valorilor comune, compasiunii și iubirii necondiționate pe care le împărtășesc unul(a) față de celălalt(alaltă). Doi de Cupe reprezintă culmea parteneriatului, exprimat în multiple modalități. Acest parteneriat special este unul deosebit de puternic, având un impact asupra trecutului, prezentului și viitorului, aducând bucurie și încredere într-un mod semnificativ.


Peşti:

Cartea etalată – Șapte de Monede. Într-un viitor apropiat, veți primi recompense pentru munca și perseverența de care ați dat dovadă. Cu toate acestea, este probabil să existe un preț semnificativ în ceea ce privește eforturile pe care le-ați depus. Este important să rămâneți realiști(ste) în ceea ce privește capacitățile voastre, deoarece starea voastră generală de bine depinde și de menținerea unui stil de viață sănătos și a relațiilor pozitive. Un aspect pozitiv este că veți manifesta o răbdare remarcabilă, lucrând constant cu privire la viitoarele rezultate. Această carte sugerează că toată munca serioasă pe care ați depus-o va fi în curând răsplătită.