Ai curaj să afli ce zodie întunecată ești? Detalii șocante despre zodia ta!


Tiranii (21 martie – 19 aprilie)

Indiferent cât de mult reușiți sau dobândiți în viață, nu este niciodată suficient. Acest lucru vă poate trimite într-o urmărire fără sfârșit neîmplinită după următorul lucru cel mai bun, în timp ce cei din jur suferă. Îmbrățișând acest impuls împreună cu recunoștință, puteți transforma acest lucru într-un lucru pozitiv, ajutându-vă nu doar să reușiți, ci și să vă bucurați de ceea ce aveți.


Demonii căzuți (20 aprilie – 20 mai)

În viață se vor întâmpla atât lucruri bune, cât și rele. Cu toate acestea, aveți tendința să vă țineți doar de partea negativă. Fie că este vorba despre propriile voastre acțiuni sau chiar ale oamenilor din viața voastră, sunteți extrem de duri cu voi înșivă, ceea ce vă face să pierdeți noi oportunități. A învăța să iertați, în special pe voi înșivă, poate face toată diferența.


Vasiliscii (21 mai – 20 iunie)

Dacă sunteți supărați sau întristați, deveniți o forță de care trebuie să țineți cont, deoarece nu vă înfuriați neapărat împotriva cuiva, ci vă propuneți să le distrugeți însăși existența. Puteți fi prea meschini și răzbunători, ceea ce poate ajunge să vă rănească doar pe voi înșivă. Învățați când mânia este necesară și nu doar să vă îndepărtați pentru a vă echilibra propria umbră.






Șerpii (21 iunie – 22 iulie)

S-ar putea să fiți prea dulci și tandri, cu toate acestea, sunteți manipulatori experți – mai ales când vine vorba de manipulare emoțională. Aveți tendința de a atrage oamenii doar pentru a obține ceea ce vreți și să-i aruncați deoparte odată ce ați primit ce doriți. Datorită naturii voastre, câștigați cu ușurință încrederea celorlalți, însă folosiți asta pentru bine în loc de rău.


Fecioarele războinice (23 iulie – 22 august)

Aveți tendința de a trăi într-o iluzie care este exclusiv în beneficiul manipulării sau păcălirii altora pentru propriul vostru câștig personal. În timp ce nesiguranța poate fi la baza acestui lucru, acesta este făcut pentru a putea realiza tot ceea ce vreți pentru voi înșivă. Să vă lăsați garda jos și să fiți adevărata voastră ființă vă poate ajuta să înțelegeți că nu a trebuit să vă prefaceți niciodată.


Vârtejurile (23 august – 22 septembrie)

Deși loialitatea este importantă pentru voi, dacă sunteți răniți, înșelați sau trădați, deveniți aproape de-a dreptul periculoși. Când sunteți provocați, puteți folosi manipularea, furia și chiar violența pentru a alina inima voastră dureroasă. În loc să eliminați asta asupra altora, învățați să acceptați iertarea și să trăiți cu limite pentru a vă proteja.






Flămânzii (23 septembrie – 22 octombrie)

Abilitatea voastră de a fi duri cu voi înșivă și de a vă convinge să nu vedeți ceva pozitiv în voi înșivă este o abilitate nefericită. Întoarceți întotdeauna lama spre interior în loc să vă exprimați pur și simplu sau să vorbiți prin ea. Învățați să validați ceea ce ați realizat și acele calități care vă plac pentru a ajuta la echilibrarea conversației negative cu voi înșivă.


Dărțile otrăvite (23 octombrie – 21 noiembrie)

Aveți tendința de a complota și de a planifica pentru a vă îndeplini cele mai întunecate dorințe. Exagerat de răbdători, stați în așteptare până este timpul să vă năpustiți știind că succesul este al vostru. În loc să încercați să-i depășiți pe ceilalți sau să vă folosiți abilitățile analitice pentru rău, încercați să vedeți beneficiul acționând în interesul tuturor și să vă temperați limba ascuțită care poate provoca răni altora.


Furtunoșii (22 noiembrie – 21 decembrie)

Libertatea este cea mai puternică chemare către voi, uneori ca o sirenă în timp ce vă loviți de pereții a exact ceea ce căutați. Evitarea este instrumentul vostru preferat și aveți tendința să căutați doar ceea ce aduce plăcere, fără să înțelegeți că relațiile importante din viață vor necesita muncă. Încercați să faceți o pauză înainte de a fugi pentru a nu scăpa de ceva sau de cineva de care vă doriți sau de care aveți nevoie.






Leviatanii (22 decembrie – 19 ianuarie)

Păstrați totul în interior în timp ce prezentați cea mai bună față de poker din jur. Acest lucru este folosit totuși pentru dezavantaje și manipulare, deoarece nu oferiți niciodată mâna întreagă nimănui, ci pur și simplu păreți să fiți de acord până când ajungeți să fiți Calul Troian care îi doboară pe toți. Spre deosebire de alții, aveți o putere imensă de a controla acest lucru și, în schimb, să arătați cărțile voastre emoționale, în special oamenilor care contează cel mai mult pentru voi.


Bestiile (20 ianuarie – 18 februarie)

Puteți fi persoane importante în viața multora și din această cauză aveți tendința de a vă simți împovărați de nevoile și dorințele celorlalți. Totuși, luați asta asupra voastră până când dintr-o dată devine prea mult și vă îndreptați asupra celor cărora doar ați vrut să vă pese. În loc să fiți pur și simplu de acord sau să așteptați până la punctul de ardere, asigurați-vă că vă ocupați de ceea ce aveți cu adevărat nevoie și că vă exprimați în mod adecvat.


Săbiile (19 februarie – 20 martie)

Refuzați să pierdeți și, din această cauză, vă mânuiți ca săbiile pentru oricare dintre cei care vă stau în calea succesului. Folosind natura voastră neașteptată și puterea cuvintelor voastre, îi puteți tăia pe alții și lăsați răni care vor dura toată viața. Pentru a găsi mai multă pace, învățați că nu orice bătălie este menită să fie câștigată sau merită să mergeți la război.