Cum îți afectează luna de naștere decizia de a ieși dintr-o relație toxică

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum îți afectează luna de naștere decizia de a ieși dintr-o relație toxică

Suferința generată de o despărțire ne afectează pe mulți dintre noi, iar adesea ne găsim amânând momentul în care trebuie să luăm decizia finală. Deși starea de bine alături de acea persoană s-a deteriorat considerabil, există o speranță că lucrurile se vor îmbunătăți de la sine, evitând astfel confruntarea necesară.

Vă regăsiți în această situație? Încercați să ieșiți dintr-o relație toxică, dar nu înțelegeți ce vă ține pe loc? De multe ori, nu este vorba doar de teama singurătății sau de teama de suferință. Există numeroase alte motive care vă țin într-un loc în care nu mai simțiți satisfacție.

Doriți să descoperiți care sunt temerile specifice ale fiecărei zodii în ceea ce privește o ruptură emoțională? Aflați ce vă înspăimântă pe baza lunii în care v-ați născut!






Ianuarie

De cele mai multe ori, uitați să vă mai gândiți la voi înșivă atunci când sunteți într-o relație. Nu vă faceți griji pentru propria persoană, nici măcar atunci când discutați despre separare. Vă temeți că persoana iubită va suferi mai mult, deoarece plasați fericirea ei mai presus de orice altceva. Din acest motiv, sunteți dispuși să faceți sacrificii și să rămâneți într-o legătură nocivă, doar pentru binele celuilalt.


Februarie

Nu sunteți prea prieteni cu schimbarea și vă gândiți că procesul de adaptare la o viață nouă ar putea fi dificil. În loc să vă luptați pentru a vă adapta singuri, preferați să rămâneți într-o relație care nu vă mai aduce niciun beneficiu. Nu vă dați seama cât de bine vă puteți simți dacă începeți de la zero. Din păcate, lăsați pe alții să profite de voi, deoarece nu aveți curajul să vă deschideți un nou capitol.


Martie

Vă este teamă de separare pentru că aveți impresia că nu veți găsi niciodată pe cineva care să vă iubească la fel. Nu doriți să rămâneți singuri și sunteți dispuși să acceptați o companie nepotrivită pentru restul vieții. Ar trebui să vă gândiți mai atent la calitățile voastre. Există întotdeauna posibilitatea de a întâlni pe cineva care vă apreciază pentru ceea ce sunteți. Această teamă a voastră nu are temei.






Aprilie

Nu puteți renunța ușor sau deloc la o relație de lungă durată, chiar dacă s-a transformat într-un dezastru. De ce? Vă este frică de ceea ce vor spune alții, deoarece aveți impresia că sunteți datori să rămâneți în acea legătură în care ați investit atât de mult. Credeți că moralitatea voastră va fi pusă sub semnul întrebării chiar de către partener sau de cei din jur, care v-au susținut în timpul momentelor fericite.


Mai

Nu aveți curajul să puneți capăt relației, indiferent cât de nefericiți sunteți, deoarece vă este teamă că nu vă veți descurca singuri în viață. Vă gândiți mult la viitor și considerați că nu veți putea realiza nimic important de unul singur. Nu vă puteți imagina viața fără o persoană care să vă susțină, chiar dacă vă dați seama că aceasta nu este persoana potrivită pentru voi. Ar trebui să înțelegeți că puteți supraviețui și fără un partener.


Iunie

Vă este teamă de eșec și amânați separarea cât de mult puteți. Sperați că o minune vă va scoate rapid din această situație neplăcută. Doriți să plecați departe, dar sunteți preocupat mai mult de regrete și consecințe decât de propria starea. În plus, faceți tot ce puteți pentru a evita orice acuzații care ar putea să vă fie aduse de către cei care cred că ați eșuat dacă alegeți să vă despărțiți.






Iulie

Teama de a începe din nou de la zero vă macină profund. Nu doriți să vă întâlniți din nou cu persoane noi și nici să vă implicați emoțional într-o altă relație, despre care nu aveți nicio garanție că va funcționa. Preferați să rămâneți cu persoana cu care ați construit ceva, mai ales că ați trecut prin toate etapele pe care nu doriți să le retrăiți. Sigur, v-ați schimba părerea dacă v-ați aminti cum se simt primele stadii ale dragostei.


August

Nu vă este frică de separare în sine, ci de numeroasele explicații pe care va trebui să le oferiți celor din jur. „Ce va spune familia?” sau „Cum să le spun părinților că nu mai am o relație?”. Aceste întrebări vă împiedică să fiți cu adevărat fericiți și vă ține captivi într-o legătură care nu vă mai aduce satisfacție. Nu mai faceți sacrificii pentru familia voastră! Acordați mai multă atenție propriei voastre stări interioare și fericirii personale!


Septembrie

Aveți convingerea că relațiile nu se încheie niciodată într-un mod pașnic și că întotdeauna rămân urme de resentimente, chiar dacă foștii parteneri nu admit acest lucru. Vă este foarte frică de momentul în care veți anunța decizia voastră celeilalte persoane. Vă gândiți că poate nu ați ales momentul potrivit pentru a vă anunța retragerea din cuplu și, astfel, amânați în mod constant dialogul necesar.






Octombrie

Teama de conflicte nu vă permite să comunicați deschis decizia luată. Chiar dacă nu mai simțiți că sunteți prezenți în relația voastră de mult timp, încercați să mențineți aparențele, mai ales pentru că vă este frică să nu provocați un scandal. Dacă sunt implicați și membrii familiei, cu atât mai greu este să vă deschideți despre ceea ce simțiți. Nu doriți să fiți înțeleși greșit sau să răspundeți acuzațiilor pe care le puteți primi din partea apropiaților partenerului vostru.


Noiembrie

Oricât v-ați gândi la despărțire, nu puteți lua decizia de a pune punct relației. De ce? Vă gândiți prea mult la binele celuilalt și nu doriți să-l faceți să sufere din cauza voastră. Sunteți conștienți că vă puteți simți extrem de vinovați după despărțire, așa că preferați să trăiți într-o minciună, dar să nu răniți pe nimeni. Oare acesta este cu adevărat cel mai bun mod?


Decembrie

Vă este frică că ați putea fi responsabili pentru suferința cuiva. Nu doriți să provocați durere persoanei care v-a fost alături o perioadă îndelungată, chiar dacă știți că despărțirea ar fi soluția cea mai bună și că amândoi ați putea scăpa de o legătură toxică. Cu toate acestea, pentru a evita să vă simțiți vinovați de lacrimile celeilalte persoane, amânați momentul separării cât mai mult posibil.






Vă regăsiți în rândurile de mai sus? Ați trăit și voi într-o relație care nu mai funcționa doar pentru că nu ați putut învinge temerile? Dacă sunteți în această situație acum, ar trebui să țineți cont că inevitabilul se va produce mai devreme sau mai târziu. Nu alegeți să prelungiți suferința!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS