Etalarea şi interpretarea runelor, 4-10 septembrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor, 4-10 septembrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii ar trebui să aibă mai multă răbdare și să evite graba. Nativii(ele) de Foc nu ar trebui să încerce să forțeze norocul în perioada 4-10 septembrie 2023. Surprizele plăcute vor veni doar pentru cei(le) care știu să aștepte și să le primească.


Taur:

Taurii primesc o avertizare. Este momentul să abordeze problemele într-un mod diferit și să-și schimbe tactica. În locurile unde au fost prea buni sau prea îngăduitori, ar trebui să încerce o abordare mai diferită. În cazul în care au fost mai duri, ar trebui să devină mai blânzi.


Gemeni:

Gemenii, în săptămâna viitoare, vor face un pas important! Vor experimenta o schimbare semnificativă în viața lor, începând cu 4 sau 5 septembrie 2023.






Rac:

Racii vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă semnificativă de bani. Așadar, au o săptămână cu beneficii majore.


Leu:

Leii au un mesaj dublu: în primul rând, li se sugerează să se relaxeze și să înceteze să se îngrijoreze atât de mult pentru o persoană apropiată. Acea persoană este într-o stare de sănătate excelentă, așa că ar fi bine să lase îngrijorările.


Fecioară:

Fecioarele trebuie să fie puternice și rezistente în perioada 4-10 septembrie, deoarece vor întâmpina unele provocări. Fecioarele vor simți o ușoară tensiune în această perioadă.






Balanţă:

Pot găsi răspunsul sau soluția la problemele care le preocupă prin intermediul unei discuții sincere cu ceilalți(lelalte) membri(e) ai(le) familiei. Este important să exprime tot ceea ce le frământă și să fie deschise în fața rudeniilor.


Scorpion:

Scorpionii se confruntă cu dificultăți! Vor trece prin momente agitate sau dispute. Nativii(ele) de Apă sunt foarte agitați(te), dar semnul îi/le sfătuiește să-și păstreze calmul, deoarece totul se va rezolva în cele din urmă.


Săgetător:

Săgetătorii vor experimenta schimbări majore chiar de la începutul săptămânii, începând cu 4 sau 5 septembrie. Aceste schimbări vor fi în concordanță cu modul lor de gândire și de acțiune.






Capricorn:

Capricornul se bucură de o săptămână a dragostei. Nativii(ele) de Pământ vor experimenta o nouă pasiune. Unde există dragoste, totul înflorește!


Vărsător:

Vărsătorii sunt sfătuiți să rămână acasă și să aștepte schimbările care vor veni foarte curând.


Peşti:

Peștii sunt anunțați că este momentul să se pregătească pentru o viață nouă, o revigorare în toate aspectele vieții, atât fizic, cât și mental.