Etalarea şi interpretarea runelor, 11-17 septembrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 11-17 septembrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii au protecție specială în săptămâna ce urmează, simțindu-se învăluiți de o rună mistică ce îi apără împotriva forțelor malefice ale Universului. Niciun rău nu le poate atinge sufletele în această perioadă binecuvântată. Atât divinitatea cât și aștrii veghează asupra lor.


Taur:

Pentru Tauri, săptămâna aduce o avalanșă de mesaje, dar unul dintre acestea se va dovedi a fi de o importanță crucială. Taurii trebuie să fie cu ochii pe acest mesaj, deoarece poate conține informații deosebit de relevante pentru ei.


Gemeni:

Gemenii se bucură de o perioadă în care cineva special se gândește la ei și le trimite un cadou-surpriză. Așadar, nativii(ele) de Aer primesc daruri neașteptate, o recompensă pentru binele pe care l-au făcut și care acum li se întoarce.






Rac:

Racii au parte de o săptămână cu provocări și încărcături negative, începând chiar de luni, 11 septembrie 2023. Prudența va fi aliatul lor de nădejde pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă.


Leu:

Leii trebuie să fie pregătiți pentru o serie de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Aceste schimbări pot viza atât locul de muncă, cât și aspecte legate de casă sau relații. Cu toate acestea, schimbările vor fi în beneficiul lor.


Fecioară:

Fecioarele intră într-o perioadă sub semnul dragostei. Vor experimenta ceva nou și pasional în domeniul sentimental. Dragostea și sănătatea sunt mai valoroase decât orice avere.






Balanţă:

Balanțele sunt sfătuite să abordeze problemele dintr-o perspectivă diferită, să schimbe tactica și să găsească noi soluții.


Scorpion:

Scorpionii primesc sprijin din partea unei rune puternice și benefice. Această energie le va fi alături în săptămâna ce urmează, ajutându-i să depășească orice obstacol.


Săgetător:

Săgetătorii sunt într-o poziție de învingători, deoarece runa Wunjo le aduce noroc în toate planurile. Câștigă în toate domeniile și se bucură de o perioadă favorabilă.






Capricorn:

Horoscopul runelor pentru perioada 11-17 septembrie 2023 aduce vești bune pentru truditorii Capricorni, care sunt sfătuiți să-și mobilizeze toate resursele pentru a-și consolida poziția atât la locul de muncă, cât și în familie sau în societate.


Vărsător:

Vărsătorii se bucură de o săptămână a belșugului. Visurile lor vor începe să se materializeze, iar în această perioadă, bunăstarea și prosperitatea sunt la ele acasă.


Peşti:

Peștii sunt îndemnați să-și facă bagajele, deoarece urmează o perioadă propice pentru călătorii în locuri minunate și noi aventuri.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS