Horoscop Special. Lună Nouă în Fecioară în 15 septembrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Luna Nouă în Fecioară pe 15 septembrie 2023

Această perioadă aduce o energie favorabilă inițierii proiectelor de tip Fecioară, cum ar fi găsirea unui nou loc de muncă, dezvoltarea unui plan nou pentru îngrijirea sănătății, organizarea casei și biroului - și eliberarea de vechile obiceiuri emoționale. Este o invitație cosmică de a ne revizui relația cu munca și cu cei cu care colaborăm. Este un moment prielnic pentru a ne pune ordine în viață și pentru a căuta soluții practice la problemele curente. Luna Nouă în Fecioară ne îndeamnă să fim mai aprecauți la detalii și să fim mai organizați în activitățile noastre cotidiene.


Berbec:

Este un moment potrivit pentru a rezolva problemele de sănătate ori pentru a începe tratamente și vindecări. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la Neptun în Pești, care poate aduce confuzie și iluzii în negocieri sau în relații profesionale. De asemenea, Uranus aduce surprize financiare inedite în această perioadă, conform horoscop-urania.org.


Taur:

Este momentul să te concentrezi asupra proiectelor creative, asupra dezvoltării relațiilor cu copiii și plăceri. Fii mai spontan și dispus să-ți asumi riscuri. Cu toate acestea, Neptun în Pești poate aduce confuzie în relații, așa că trebuie să fii atent să nu iei decizii importante în această perioadă.


Gemeni:

Această energie proaspătă te poate ajuta să găsești o abordare nouă și mai sănătoasă față de problemele de familie, părinți și viața ta de acasă. Te sprijină în crearea unor planuri mai bune pentru viața de familie sau în găsirea sprijinului emoțional de care ai nevoie. Neptun în Pești poate aduce confuzie și complexitate în carieră și în imaginea ta profesională, deci trebuie să fii atent. Pe de altă parte, Uranus sprijină această Lună Nouă într-un mod inedit și aduce protecție și ghidare divină.






Rac:

Este un moment minunat pentru a clarifica ideile și pentru a te concentra doar asupra celor importante. Acordă mai multă atenție relațiilor cu frații, vecinii, rudele apropiate, prietenii și colegii de muncă, deoarece acestea pot juca un rol mai important decât de obicei în viața ta în această perioadă.


Leu:

Este momentul să privești cu atenție chestiunile legate de bani dintr-o perspectivă nouă și utilă. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la Neptun în Pești, care poate aduce iluzii și confuzie în ceea ce privește finanțele tale. Luna Nouă susținută de Uranus în Taur aduce surprize legate de carieră, ambiții sociale și autorități.


Fecioară:

Este o perioadă excelentă pentru a începe ceva cu totul nou și inovator. Luna Nouă zâmbește eforturilor tale personale. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la Neptun în Pești, care poate aduce confuzie în relațiile tale. Uranus în Taur sprijină această Lună Nouă și aduce surprize legate de studii, străini, călătorii inedite și experiențe de viață.






Balanţă:

Evită suprasolicitarea, încearcă să abordezi lucrurile mai lent și cu mai multă răbdare. Noile începuturi se referă acum la viața ta privată, la puterea subconștientului tău și la viața ta spirituală. Poți privi chestiunile legate de bani dintr-o perspectivă nouă și utilă. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la Neptun în Pești, care poate crește sensibilitatea ta față de problemele de serviciu și poate face să depinzi de alții pentru rezolvarea sarcinilor zilnice.


Scorpion:

Relațiile și prieteniile ocupă un loc important acum. Acordă mai multă atenție visurilor și dorințelor tale. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la Neptun în Pești, care poate aduce confuzie în percepțiile tale romantice. Evită speculațiile, deoarece poți fi păcălit într-un mod amar. Luna Nouă susținută de Uranus în Taur aduce surprize legate de relații, asociați, familie, părinți, casă, concurență, dușmani cunoscuți și avocați.


Săgetător:

Este momentul ideal pentru noi începuturi ori pentru o nouă abordare a carierei, a obiectivelor de viitor, a responsabilităților, a reputației, a statutului social și a problemelor de conducere. Este timpul să ștergi tabla și să începi din nou. Ești în lumina reflectoarelor acum și poți observa mai bine oportunitățile acestui moment. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la Neptun în Pești, care poate aduce nesiguranță, confuzie sau haos în viața ta de familie.






Capricorn:

Poți descoperi oportunități de a privi mai departe pentru inspirație și poate că o conexiune la distanță sau Internetul îți aduc idei bune. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la Neptun în Pești, care poate crește sensibilitatea ta față de rude, frați, surori și anturaj. Fii mai atent la tot ceea ce vine către tine prin orice formă de comunicare.


Vărsător:

Este cel mai bun moment pentru o analiză atentă a unor planuri de afaceri și a aspectelor relaționale. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la Neptun în Pești, care poate aduce confuzie în ceea ce privește finanțele tale. Este momentul ideal pentru a redefini ceea ce este important pentru tine în ceea ce privește bunurile și resursele materiale. Luna Nouă susținută de Uranus în Taur aduce surprize legate de familie, părinți, moșteniri de familie și casă.


Peşti:

Poate apărea unele blocaje dacă încerci să faci lucrurile prea repede. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la Neptun în Pești, care poate aduce sensibilitate sporită la medicamente. Organismul tău este mai sensibil acum, deci ar trebui să fii precaut în ceea ce privește tratamentele medicale. Luna Nouă susținută de Uranus în Taur aduce surprize legate de rude, călătorii, comunitatea în care trăiești și vecinii.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS