Jupiter e retrograd în Taur. Ce înseamnă pentru tine și zodia ta?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Jupiter e retrograd în Taur. Ce înseamnă pentru tine și zodia ta?

Influența lui Jupiter este atât de benefică, dar și excesivă. Semnele de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) veți observa cele mai bune rezultate, de asemenea, semnele de Apă (Rac, Scorpion și Pești).

Berbec:

Voi, persoanele născute în Berbec, veți vedea acest lucru ca un contrapunct în noul ciclu început cu Jupiter în Berbec (prima jumătate a anului 2023). Un fel de rezistență la natura voastră impulsivă. Înțelegeți acest lucru ca pe o pauză necesară, astfel încât să puteți înțelege ce vă motivează. Gândiți-vă la ea ca la o argilă: trebuie să fie nemișcată pentru a se putea usca și a absorbi forma dată, dacă nu, se va transforma într-o bucată de materie ternă.


Taur:

Este de bun augur pentru voi, cei născuți în aprilie și primele zile ale lunii mai. Pregătiți-vă pentru o descoperire în propria persoană, deoarece Jupiter se pregătește să-l întâlnească pe Uranus în 2024! Acceptați toate oportunitățile chiar dacă par să nu conducă nicăieri.


Gemeni:

Voi, Gemenii, trebuie să îmbrățișați metoda tăcută de a crede că lucrurile se întâmplă chiar dacă nu le vedeți mișcându-se. Încercați să fiți cât mai deschiși la minte și să nu vă înfigeți prea adânc călcâiele doar de dragul de a dovedi un punct de vedere.






Rac:

Pentru voi, acest tranzit va aduce putere legăturilor voastre de prietenie și o bază solidă pentru a vă exprima într-o manieră creativă. Jupiter acționează ca un material dens, iar grupurile voastre de prieteni vor fi o plasă elastică care vă ajută (sau au nevoie să vă ajute) să faceți ceva să meargă și mai ușor. O sărbătoare uriașă în care puteți împărți cu toții recolta, chiar dacă este într-un mod artistic. Fiți gata pentru noi prieteni.


Leu:

Trebuie să fiți foarte obosiți, dar ușurați după ce o povară dispare când Saturn părăsește Vărsătorul, ceea ce v-a cauzat probleme. Jupiter în Taur va adăuga presiune și s-ar putea să vă treziți ocupați la muncă. Prezența voastră va fi cerută peste tot. Accentul se pune asupra realizării lucrurilor. Construiți-vă propriul regat Leu!


Fecioară:

Pentru voi, Fecioare, Jupiter vă va face să țintiți mai sus în acest moment. Este vorba despre extinderea limitelor voastre. Un sentiment de claritate vă va deschide calea către viitor. Doar asigurați-vă că nu sunteți singuri în această experiență. Această călătorie este mai bună cu un somn odihnitor.






Balanţă:

E o perioadă care ar putea fi dificilă pentru voi, Balanțe. S-ar putea să descoperiți un teren roditor de care nu știați că există, dar unul foarte bun pentru activități financiare. Folosiți-vă bine resursele pentru a găsi aur sub pământ. Nu toată lumea trebuie să fie binevenită la voi acasă, dar puteți să vă luați casa oriunde cu voi. Creșteți-vă lumina și învățați din partea voastră întunecată în această perioadă.


Scorpion:

Pentru voi acest tranzit înseamnă găsirea echilibrului, nu din partea altora, ci din interior. Încercați să asimilați lecțiile trecutului. Noi moduri de a trăi și de a vă vedea din exterior. Puneți-vă pe primul loc și veți aprecia asta.


Săgetător:

Veți găsi această perioadă ca fiind banală, deoarece va fi mult de lucru prin programe și termene limită care vă atrag atenția. Ceasurile devin mai grele și rutinele ar putea părea bătute în cuie. Încercați să aveți grijă de corpul vostru și găsiți obiceiuri mai sănătoase. Veți afla mai multe din corpul vostru decât din lume. Faceți-vă spațiu pentru somn și îngrijirea animalelor de companie.






Capricorn:

Acesta este un moment excelent pentru viața voastră sentimentală Capricorni! Este un moment excelent pentru a fi disponibili pentru alții, pentru a avea întâlniri sau reuniuni. De asemenea, vă va oferi timp pentru voi. Acesta este un tranzit minunat pentru a vă distra și a vă apuca de o pasiune. Dacă sunteți singuri, acest tranzit este excelent pentru a găsi dragoste și romantism.


Vărsător:

Acesta este un moment foarte bun pentru a încetini, a vă împământa și a vă stabiliza. După ce Saturn vă părăsește în 2023 (în sfârșit!), s-ar putea să fie nevoie să vă reparați sau să vă reduceți bugetul. De asemenea, este un moment grozav pentru a vă pune bazele pentru viitor. Există abundență înăuntru, nu sunteți goi.


Peşti:

Această perioadă a anului vă va oferi o mare varietate de opțiuni. Faceți-vă timp să alegeți! Găsiți ceva nou de învățat și, eventual, o nouă abilitate. Este bine să ascultați ce are de spus natura. Faceți excursii scurte pentru aventuri!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS