Norocul bate la ușa acestor 6 zodii în ziua de 4 septembrie 2023

Norocul bate la ușa acestor 6 zodii în ziua de 4 septembrie 2023

Iată ce zodii sunt puternic influențate de intrarea planetei norocului în retrograd.


Taur

Jupiter, planeta abundenței și a norocului, începe călătoria sa retrogradă în sectorul vostru personal. În timpul acestei faze a lui Jupiter, scopul principal este de a ieși din zona voastră de confort, permițându-vă să fiți mai autentici și să explorați noi posibilități.

Folosiți orice conștientizare nouă pentru a face alegeri noi sau pentru a învăța cu adevărat despre pasiunea voastră autentică. Deși acest lucru poate să vă emoționeze, amintiți-vă cât de puternici sunteți pentru a vă crea viața visurilor voastre cu Jupiter în semnul vostru, reînnoindu-vă angajamentul de a trăi în afara zonei voastre de confort.


Rac

Într-un an marcat de schimbări, intrați într-o perioadă de creștere și realiniere a vieții voastre exterioare cu cât de mult ați crescut interior. Retrogradarea lui Jupiter se specializează în acest sens, iar pentru voi este intensificată, deoarece, în semnul cald al Taurului, activează sectorul obiectivelor personale și sociale. Este timpul să profitați la maximum de conexiunile pe care le aveți în viața voastră, deoarece acestea vă vor duce la descoperiri și chiar la oportunități profitabile.

Abordarea puterii celor din jurul vostru vă va ajuta să asamblați acest nou capitol al vieții voastre. Chiar dacă poate fi dificil să știți exact unde vă va duce asta în timpul sezonului retrograd, nu trebuie să aveți toate răspunsurile pentru a începe să abordați conexiunile pe care le aveți în viața voastră.






Leu

Retrogradarea lui Jupiter în Taur evidențiază sectorul vostru profesional, ghidându-vă să încetiniți și să reflectați asupra alegerilor voastre profesionale recente. De când Jupiter a intrat în acest semn, ați fost nevoiți să gândiți pentru viitor, în locul succesului instantaneu. Acest lucru nu a fost întotdeauna comod, dar sunteți pregătiți să-i culegeți beneficiile. Cu cât vă luați mai mult timp pentru a vă construi cariera visurilor voastre, cu atât va dura mai mult. Chiar dacă asta vă duce în direcții noi sau vă cere să traversați din nou pașii anteriori, cu cât mergeți mai încet, cu atât veți deveni mai de succes.

Prin onorarea acestei faze astrologice, puteți să vă reangajați în ceea ce este cel mai important pentru voi. Împreună cu valoarea voastră profesională, asigurați-vă că tot ce acceptați de acum încolo hrănește cu adevărat toate aspectele vieții voastre, nu doar rezultatele voastre financiare. Ați învățat că aveți nevoie de mai mult decât succesul material pentru a găsi fericirea.






Fecioară

Acesta este un moment extrem de norocos pentru voi, deoarece Jupiter începe retrogradul în sectorul vostru de noroc și expansiune. În timpul retrogradării lui Jupiter în această zonă a vieții voastre, veți vedea mai multă abundență și mai multe oportunități în ceea ce ați pus deja efort pentru a crea, în loc să vă lansați în noi activități educaționale sau de călătorie.

Poate fi tentant să aveți mereu ochii pe viitor și pe ceea ce vreți să faceți în continuare, dar adesea cele mai bune aventuri și cele mai norocoase momente sunt cele pe care le găsiți mai aproape de casă – și de inima voastră. Concentrați-vă asupra simplificării lucrurilor și acordați-vă timp să simțiți recunoștință pentru ceea ce ați realizat până acum. Demonstrând Universului aprecierea voastră pentru tot ceea ce ați fost deja divin ghidați să creați, vă asigurați că veți atrage doar mai mult.






Săgetător

În acest moment, cel mai important lucru pe care îl puteți face este să aveți grijă de voi în toate modurile de care aveți nevoie. Direcționați acea energie către voi în loc să vă concentrați asupra finanțelor voastre, carierei voastre sau relației voastre. Cu cât vă implicați mai mult în autocunoaștere, vindecare și creștere, cu atât mai mult noroc veți genera în viață, dar mai întâi trebuie să deveniți ceea ce vreți să atrageți.

Retrogradarea lui Jupiter în Taur evidențiază sectorul vostru de sănătate, amintindu-vă că sănătatea voastră determină tot ceea ce puteți crea și reuși. Când aveți grijă de sănătatea voastră fizică, mentală și emoțională, puteți aborda lucrurile din perspectiva sinelui vostru superior, care va fi întotdeauna cheia pentru a accesa norocul și abundența destinată de divinitate.






Pești

Acesta este un moment important pentru voi, deoarece Jupiter începe retrogradul în Taur. În timpul acestei faze retrograde, aveți o oportunitate unică de a reflecta asupra modului în care vă implicați în grupuri și comunități, precum și asupra modului în care vă aduceți contribuția în lume. Sunteți un semn extrem de caritabil și sensibil și acum este momentul să vă canalizați darurile și abilitățile în direcții în care vă simțiți cu adevărat pasionați.

În loc să vă lăsați cuprinși de senzația de pierdere sau de întrebări cu privire la direcția vieții voastre, concentrați-vă asupra faptului că această retrogradare vă oferă șansa de a crea o lume mai bună pentru voi și pentru ceilalți. Poate că nu este totul clar acum, dar cu fiecare pas pe care îl faceți spre a vă materializa visurile, atrageți mai mult noroc și abundență în viața voastră.