Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 11-17 septembrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 11-17 septembrie 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 11-17 septembrie 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Șapte de Monede. Cartea indică că peste puţin timp vei fi recompensat(ă) pentru efortul și perseverența ta. Totuşi, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința muncii depuse.


Taur:

Cartea etalată – Regina de Spade. Cartea reprezintă dezvoltarea personală și calea către o dominare a emoțiilor și imparțialității. Eşti un model al gândirii raționale, al independenței și al inteligenței.


Gemeni:

Cartea etalată – Împărăteasa. Cartea arată că toată munca ta va da roade într-un sfârşit și că orice îndoială financiară pe care o simți în prezent va fi în curând uitată, deoarece abundența te așteaptă în viitorul apropiat.


Rac:

Cartea etalată – Cinci de Bâte. Te simți rătăcit(ă) și e musai să îţi cauţi sufletul și menirea în viață. E recomandat să ai mai multă încredere în tine însuţi(ăţi) și să crezi în puterea de a îţi îndeplini obiectivele. În ciuda acestor îndoieli, eşti empatic(ă) și iubitor(are).






Leu:

Cartea etalată – Patru de Monede. Cartea are conotații pozitive și negative. Pe de o parte Patru de Monede arată că ţi-ai îndeplinit multe dintre țeluri și ai ajuns la bunăstare materială. Pe de altă parte, se prea poate să ajungi să apreciezi în exces valorile materiale.


Fecioară:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).






Balanţă:

Cartea etalată – Opt de Spade. Cartea arată nesiguranță și vei avea tendinţa să te limitezi singur(ă), astfel că și o sarcină uşoară îţi poate părea extrem de grea.


Scorpion:

Cartea etalată – Pajul de Spade. Cartea reprezintă o bogăție de energie mintală care poată fi folosită cel mai bine urmărindu-ţi dorinţa de a cunoaşte, care îţi va aduce niște răspunsuri preţioase.


Săgetător:

Cartea etalată – Cavalerul de Monede. Cartea îţi semnalează faptul că trebuie să fii responsabil(ă), să respecţi programul pentru a te asigura că o sarcină importantă este dusă la finalizare.






Capricorn:

Cartea etalată – Dreptatea. Realizezi că deciziile și acțiunile tale au urmări, iar circumstanțele de acum și cele viitoare sunt cel mai probabil rezultatul hotărârilor și acțiunilor respective.


Vărsător:

Cartea etalată – Nouă de Spade. Cartea reprezintă fricile și coșmarurile, dar necazurile indicate de această carte sunt de natură psihologică și nu semnifică neapărat suferințe în viața reală.


Peşti:

Cartea etalată – Doi de Monede. Cartea îţi reamintește să fii sprinten(ă) dar și rezistent(ă) atunci când jonglezi între casă, amici(e), loc de muncă, bani și sănătate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS