Zodiac egiptean. Află ce zodie eşti!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac egiptean. Află ce zodie eşti!

Zodiacul egiptean nu este compus din semne precum Berbec sau Taur, așa cum suntem obișnuiți să-l cunoaștem în zodiacul occidental. În schimb, acesta se bazează pe 12 animale și simboluri, fiecare având o puternică legătură cu mitologia și cultura egipteană. Cu timpul, influența zodiacului egiptean a depășit granițele Egiptului Antic și a fost preluată și adaptată de alte culturi. Acest lucru a contribuit la perpetuarea simbolismului și înțelegerii semnelor din zodiacul egiptean până în prezent.


Șoimul (13 mai - 12 iunie):

Persoanele născute sub acest semn sunt vigilente, curajoase și au o viziune clară asupra obiectivelor. Sunt orientate către acțiune și aventură, fiind deseori în căutare de noi provocări.


Căprioara (13 iunie - 12 iulie):

Căprioara reprezintă grația, diplomația și abilitatea de a evita conflictele. Nativii sunt cunoscuți pentru capacitatea de a menține armonia în relații și pentru simțul estetic pronunțat.






Câinele (13 iulie - 11 august):

Loialitatea și protecția definesc acest semn. Persoanele născute sub semnul Câinelui sunt dedicate prietenilor și familiilor lor, având un simț puternic al datoriei.


Cioara (12 august - 11 septembrie):

Cioara este înțeleaptă, inteligentă și avidă de cunoaștere. Acești nativi au o minte ageră și abordează viața cu atenție la detalii.


Șarpele (12 septembrie - 11 octombrie):

Semnul Şarpele este asociat cu misterul, intuiția și o observație ascuțită. Persoanele născute sub acest semn au tendința de a ghici secrete și de a înțelege lucruri ascunse.






Ibisul (12 octombrie - 10 noiembrie):

Înțelepciunea și gândirea rațională sunt trăsăturile principale ale nativilor născuți sub semnul Ibisului. Aceștia se disting prin abilitatea lor de a rezolva probleme complexe.


Scarab (11 noiembrie - 10 decembrie):

Curiozitatea, dorința de aventură și de a explora lumea definesc acest semn. Persoanele născute sub semnul Scarabului sunt mereu în căutarea unor noi experiențe.


Ank (11 decembrie - 9 ianuarie):

Stabilitatea și protecția sunt aspectele cheie ale nativilor Ank. Aceștia sunt devotați și grijulii cu cei dragi.






Fenicul (10 ianuarie - 8 februarie):

Independența, creativitatea și o viziune unică definesc acest semn. Persoanele născute sub acest semn tind să caute propriul drum în viață și să fie inovatori.


Horus (9 februarie - 10 martie):

Puternic, hotărât și pasional sunt cuvintele care descriu nativii Horus. Aceștia au adesea un spirit de conducere pronunțat.


Bastet (11 martie - 12 aprilie):

Senzualitatea, protecția și atracția caracterizează acest semn. Persoanele născute sub semnul Bastet sunt creative și atrăgătoare.






Seth (13 aprilie - 12 mai):

Independența, impulsivitatea și complexitatea personalității definesc acest semn. Acești nativi au deseori o putere interioară considerabilă.


În concluzie, zodiacul egiptean rămâne un fragment fascinant al istoriei antice, o fereastră către vechile credințe și înțelegeri ale egiptenilor în legătură cu cosmosul și influența stelelor asupra vieții umane. Acest sistem astrologic ne amintește că, în adâncul trecutului, oamenii au căutat mereu să înțeleagă și să interpreteze legătura dintre cer și pământ.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS