Horoscop 2-8 octombrie 2023

Horoscop 2-8 octombrie 2023

Horoscop 2-8 octombrie 2023, Berbec:

Începeți săptămâna cu preocupări financiare, încasând bani și făcând cumpărături pentru cei dragi vouă. În data de 3 octombrie, Lilith intră în Fecioară și vă poate afecta starea de sănătate pentru următoarele nouă luni, așa că fiți precauți și căutați o a doua opinie medicală dacă întâmpinați probleme de acest gen. Aveți grijă la legăturile sentimentale la serviciu. În ziua de 3 octombrie, aspectul armonios între Mercur și Pluton favorizează negocierile profesionale. Săptămâna se încheie cu relaxare și distracție la evenimente sociale, anunță horoscop-urania.org.


Horoscop 2-8 octombrie 2023, Taur:

La începutul săptămânii, vă concentrați asupra proiectelor profesionale și schimbărilor importante. Lilith intră în Fecioară în data de 3 octombrie, aducând tensiune în relații și critici. În 5 octombrie, Mercur intră în Balanță, facilitând comunicarea și negocierile. Săptămâna se încheie cu discuții despre casă, familie și patrimoniu.


Horoscop 2-8 octombrie 2023, Gemeni:

Începeți săptămâna cu reflecții despre trecut și dezvoltare personală. Lilith intră în Fecioară din data de 3 octombrie, afectând viața de familie și relațiile cu părinții. Mercur intră în Balanță din ziua de 5 octombrie, clarificând aspecte sentimentale și sociale. Săptămâna se încheie cu interacțiuni sociale și învățare continuă.






Horoscop 2-8 octombrie 2023, Rac:

La începutul săptămânii, veți avea surprize în relații cu prietenii și în proiectele profesionale. Lilith intră în Fecioară din ziua de 3 octombrie, afectând comunicarea și deplasările. Mercur intră în Balanță din data de 5 octombrie, aducând claritate în relațiile de familie și în privința patrimoniului. Weekendul implică preocupări financiare.


Horoscop 2-8 octombrie 2023, Leu:

La începutul săptămânii, vă concentrați asupra carierei și obiectivelor de viitor. Lilith intră în Fecioară din 3 octombrie, aducând provocări financiare și frici legate de siguranța financiară. Din 5 octombrie, Mercur intră în Balanță, facilitând comunicarea și negocierile în domeniul profesional. Săptămâna se încheie cu optimism și creativitate.


Horoscop 2-8 octombrie 2023, Fecioară:

Începeți săptămâna cu pregătiri profesionale, călătorii sau cursuri. Lilith intră în zodia voastră în data de 3 octombrie, afectând personalitatea și relațiile. Mercur intră în Balanță din ziua de 5 octombrie, încurajând comunicarea și negocierea. Weekendul implică introspecție și conștientizări profunde.






Horoscop 2-8 octombrie 2023, Balanţă:

La începutul săptămânii, vă concentrați asupra situației financiare și administrării banilor. Lilith intră în Fecioară din 3 octombrie, afectând subconștientul și stările interioare. În 5 octombrie, Mercur intră în Balanță, îmbunătățind comunicarea și negocierile. Weekendul aduce interacțiuni sociale și vești de la prieteni și rude.


Horoscop 2-8 octombrie 2023, Scorpion:

Începeți săptămâna cu discuții despre administrarea bunurilor și bani în cuplu. Lilith intră în Fecioară din 3 octombrie, afectând comunicarea și deplasările. În 5 octombrie, Mercur intră în Balanță, facilitând discuțiile despre casă și familie. Weekendul implică preocupări financiare.


Horoscop 2-8 octombrie 2023, Săgetător:

La începutul săptămânii, vă concentrați asupra activităților profesionale și posibilelor răsturnări de situație. Lilith intră în Fecioară din 3 octombrie, afectând cariera și statutul profesional. În 5 octombrie, Mercur intră în Balanță, facilitând comunicarea și negocierile în domeniul social și profesional. Weekendul aduce timp pentru relaxare sau călătorii.






Horoscop 2-8 octombrie 2023, Capricorn:

Începeți săptămâna cu preocupări financiare și bugetare. Lilith intră în Fecioară din 3 octombrie, aducând provocări financiare și frici legate de bani. În 5 octombrie, Mercur intră în Balanță, facilitând comunicarea în domeniul financiar și personal. Weekendul implică discuții la serviciu.


Horoscop 2-8 octombrie 2023, Vărsător:

La începutul săptămânii, vă așteaptă surprize în plan familial și activități gospodărești. Lilith intră în Fecioară din 3 octombrie, afectând interesul financiar și chestiunile personale. În 5 octombrie, Mercur intră în Balanță, facilitând discuțiile cu partenerul de cuplu și rezolvarea chestiunilor persoanele. Weekendul aduce preocupări la serviciu.


Horoscop 2-8 octombrie 2023, Peşti:

La începutul săptămânii, vă concentrați asupra activităților profesionale și discuțiilor legate de proiecte. Lilith intră în Fecioară din 3 octombrie, afectând relațiile și parteneriatele. În 5 octombrie, Mercur intră în Balanță, încurajând dialogurile cu partenerul de cuplu și soluționarea problemelor personale. Weekendul aduce provocări la serviciu.