Etalarea şi interpretarea runelor, 9-15 octombrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor, 9-15 octombrie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbecii vor trăi o săptămână misterioasă, în care vor prefera să fie cu gândurile lor și să evite discuțiile. Este important să respectați nevoia lor de intimitate și să nu îi presați.


Taur:

Taurii au șansa de a găsi soluții la problemele care îi preocupă, dar este esențial să discute sincer cu membrii familiei pentru a obține răspunsurile de care au nevoie.


Gemeni:

Gemenii sunt hotărâți să lupte pentru ceea ce doresc, dar ar fi recomandat să evite conflictul și să aibă încredere că vor obține succesul fără să se lupte.






Rac:

Racii trebuie să fie răbdători și să nu forțeze norocul. Surprizele plăcute vor veni în timp, iar ei vor putea gestiona totul cu bine.


Leu:

Leii sunt sfătuiți să își mobilizeze resursele pentru a-și întări poziția în diferite aspecte ale vieții lor, inclusiv în familie, în societate și la locul de muncă.


Fecioară:

Fecioarele au două opțiuni în această săptămână, legate de o mutare din casă sau de la serviciu. Ambele alegeri vor fi benefice pentru ei.






Balanţă:

Balanțele se confruntă cu o perioadă care poate aduce provocări, nervi și conflicte. Este important să fie puternice și rezistente pentru a gestiona aceste situații stresante.


Scorpion:

Scorpionii au parte de simbolul dragostei în această perioadă. Este posibil să întâlnească o persoană nouă care le va aduce sentimente intense. Se pregătesc pentru o nouă relație și pentru fluturii din stomac.


Săgetător:

Săgetătorii sunt sfătuiți să rămână acasă, deoarece se așteaptă la schimbări importante în viața lor în curând. Cei care își doresc schimbări majore în alte domenii ar trebui să reevalueze aceste planuri.






Capricorn:

Capricornii simbolizează un uragan, dar runa îi sfătuiește să rămână calmi și să gestioneze situațiile tensionate cu echilibru.


Vărsător:

Vărsătorii primesc mesaje pentru a se relaxa, iar această relaxare este legată de sănătatea bună a cuiva important din viața lor.


Peşti:

Peștii, în mod caracteristic, sunt norocoși și au runa Wunjo, ceea ce înseamnă că au de câștigat în toate aspectele vieții lor în următoarea perioadă. Vor observa multe dintre visurile lor devenind realitate în următoarele șapte zile.