Horoscopul sănătății în octombrie 2023. Ce surprize te așteaptă?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății în octombrie 2023. Ce surprize te așteaptă?

Berbecul, Leul și Săgetătorul, sunt plini de energie și implicare în diverse activități și proiecte noi. Cu toate acestea, sănătatea lor pare să fie sub control, iar riscul de boli sau afecțiuni serioase este minim. Berbecii și Leii se bucură de o bună rezistență și energie, în timp ce Săgetătorii trebuie doar să fie atenți la evitarea accidentelor minore în timp ce manevrează unelte. Aceste zodii ar trebui să acorde o atenție specială consumului de carne de vită și legume roșii de toamnă, precum ardeiul gras, gogoșarii sau varza roșie, pentru a-și întări imunitatea.

Taurul, Fecioara și Capricornul, au ocazia de a-și revizui dieta și stilul de viață în octombrie, odată ce se instalează sezonul rece. Aceasta este o perioadă potrivită pentru a crește consumul de legume și fructe de toamnă, precum și de lactate și carne albă, cu scopul de a-și menține sănătatea și greutatea sub control. Taurii ar trebui să aibă o atenție sporită la sănătatea inimii, circulației sângelui și articulațiilor, realizând analize medicale și acordând atenție simptomelor neobișnuite.






Pentru Gemeni, Balanță și Vărsător, începutul sezonului rece poate aduce provocări legate de căile respiratorii, viroze, sinuzite, inflamații ale ochilor sau migrene. Aceste zodii ar trebui să acorde atenție sistemului lor imunitar, să încerce terapii alternative precum ședințele în salină și aromoterapie și să adopte un regim alimentar bogat în fructe galbene și portocalii pentru a-și întări imunitatea. Cei mai susceptibili la probleme de sănătate sunt cei cu un sistem imunitar slăbit și persoanele în vârstă de peste 60 de ani, care ar trebui să fie atente la simptomele care pot indica afecțiuni medicale mai grave.






Zodiile Rac, Scorpion și Pești, ar trebui să fie mai atente la starea lor de sănătate în sezonul rece. Odată cu intrarea lui Marte în Scorpion în data de 12 octombrie, există un avertisment cu privire la riscul de accidente și probleme medicale neașteptate. Este esențial să fie precauți și să evite situațiile cu risc mare de accidente, mai ales în trafic. Aceste zodii ar trebui să urmeze recomandările specialiștilor și să consume alimente bogate în vitamina C și beta caroten, precum ardeii, varza roșie și morcovii, pentru a-și întări sistemul imunitar. Perioadele lungi de odihnă sunt, de asemenea, recomandate în această perioadă pentru a menține echilibrul și bunăstarea generală.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS