Eclipsă de Soare și Lună Nouă în Balanță (14 octombrie 2023)

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Eclipsă de Soare și Lună Nouă în Balanță (14 octombrie 2023)

În mod constant, în perioada premergătoare unei eclipse, suntem martorii unor evenimente speciale, luăm decizii cruciale și resimțim un fior de neliniște. O Lună Nouă marchează un nou început, iar semnul Balanței este asociat relațiilor și parteneriatelor din existența noastră.


Berbec:

Eclipsa se pregătește să aibă loc în a șaptea casă, care se ocupă de sfera relațiilor. Cheia succesului este să rămâneți autentici, fără a vă încărca cu prea multe gânduri. Răspunsul se află la îndemână. Ce anume apreciați la un partener și ce sunteți pregătiți să aduceți în această relație?


Taur:

Există șansa să fiți luați în considerare pentru o oportunitate de muncă sau să primiți recunoaștere din partea unui coleg/superior. Este momentul să vă prezentați cu încredere atât calitățile, cât și realizările. Ceea ce poate părea uzat poate renova și contribui la avansul mult dorit în carieră.


Gemeni:

Radiați de energie și pasiune pentru viață, ceea ce înseamnă că mintea voastră se umple cu o varietate de experiențe și senzații. Acesta este momentul potrivit pentru a da frâu liber creativității și a crea ceva special.






Rac:

A da o notă de frumusețe și confort locuinței voastre este exact ceea ce vă trebuie pentru a valorifica pe deplin această energie a Lunii Noi. Având în vedere că acest eveniment coincide cu prezența lui Mercur, cu siguranță veți fi inspirați de numeroase idei creative.


Leu:

Eclipsa de Soare vă încurajează să vă reinventați modul de comunicare. Acordați timp pentru a găsi cele mai potrivite cuvinte și răspunsuri. Cu Luna Nouă în conjuncție cu Mercur, beneficiați de o minte alertă și o memorie excepțională. Aceasta este o perioadă propice pentru studiu și călătorii.


Fecioară:

Această Eclipsă Solară vă îndeamnă să vă apreciați mai mult și să vă prezentați într-un mod mai favorabil. Învățați să vă puneți în valoare. Acest lucru va avea un impact pozitiv asupra situației financiare și vă puteți permite să vă răsfățați cu ceva nou.






Balanţă:

Eclipsa Solară/Luna Nouă se desfășoară în Balanţă, acolo unde se află și Mercur. Acesta este momentul să vă puneți pe primul loc, să vă priorizați viața conform propriilor preferințe, nu ale altora.


Scorpion:

Dacă doriți să profitați la maximum de această Eclipsă Solară, este necesar să vă retrageți puțin și să vă concentrați asupra sănătății emoționale. Poate vă obișnuiți să vă reprimați sentimentele, ceea ce duce la epuizare și frustrare. Acesta este un moment bun pentru a identifica ce anume v-a dăunat.


Săgetător:

Această Eclipsă Solară/Luna Nouă vine în sprijinul vostru, deschizându-vă noi oportunități, în special prin intermediul cercului de cunoștințe. Totuși, trebuie să fiți atenți la cuvintele pe care le folosiți. Cu atenție și concentrare, aveți oportunitatea de a construi ceva de viitor.






Capricorn:

Eclipsa Solară/Luna Nouă aduce un val de energie în sectorul carierei. Este momentul potrivit pentru a stabili noi intenții în acest domeniu. Veți primi mai multă vizibilitate și recunoaștere. Colegii vă apreciază pentru profesionalism și corectitudine.


Vărsător:

Cu Eclipsa de Soare pe aproape, pregătiți-vă pentru lecții semnificative. Aceste lecții vă vor oferi perspective noi, atât în plan concret, cât și în cel simbolic. În acest timp, meditați asupra idealurilor personale și aveți curajul să vă priviți în oglindă, acceptând adevărurile dificile despre voi înșivă.


Peşti:

Este esențial să vă păstrați încrederea că tot ce se întâmplă acum are un scop benefic pentru voi. Aceste zile sunt semnificative în procesul vostru de evoluție interioară și vă vor întări rezistența emoțională. Fiți deschiși și receptivi la schimbări, deoarece ele pot aduce învățăminte importante și o creștere a înțelegerii de sine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS